Sayın Ayan, Twitter’da Barış Yılmaz’ı takip ediyorum. Bence Gsdho için kesinlikle takip edilmeli. Hipofiz’i de takip ediyorum. Ayrıca yabancı uzmanları takip ediyorum. Asıl olarak izleyici durumdayım. Genelde burada yazıyorum.
Küçük gemilerin kira ücretleri büyüklere göre daha iyi durumda. Ayrıca büyük gemilerin kira ücretlerinde oynaklık da çok. Bu konuda çok şanslıyız.
Bu son yaşananları temel analizle anlamlandıramıyorum. Yukarıdan satanların aşağıdan yerine koyma çabası olması muhtemel.
12000 dolarlık günlük maliyeti hesaplayan da geçen sene 3. çeyrek bilançosu ile Barış Yılmaz’dı. Ama TL bazlı maliyetler nedeniyle bu maliyetin son iki bilançoda aşağıya geldiği de ortada. Denizcilikte hep beklenti üstü net karlar geliyor.
Bu sene 1 milyar TL üstü net kar bence büyük olasılık. Bu dolar kuruyla bu çeyrekte 250 milyon TL üstü net kar garanti gibi. Barış Yılmaz’ın hesabı 27X milyon TL net kara karşı geliyor. Temettü sonrası F/K’nın 1.9X olmasını hesaplıyor.
Gemi gelirleri vergiden muaf diye biliyorum. Yakıt masrafı kiracıya ait, bakım vb maliyetler bize ait. 22 Mayıs tarihindeki durum itibariyle gemiler ve gemi hakkındaki bilgiler.
https://twitter.com/hipofiz112/statu...LAtBO3MEUOnWLQ
Yer İmleri