Originally Posted by
adanalı
çözüm basit:çalmayacaksın,çalana da göz yummayacaksın......
adanalı alıntı yapınca rehab'ın alıntıdaki yazısını okumak zorunda kaldım, itiraf edeyim son yazılarını okumuyordum. İlk bi kaç cümleye bakıp kalanını okumayı gereksiz görüyordum.
Ama adanalı nın alıntısından mecburen okuyunca, cevap vermem gerektiğini düşündüm. Bide son üç beş yazısını okumam gerekiyor. Normalde şartlanmış fanatik bir beyne vakit ayırma gereği duymam, o kadar energim kalmadı. Ama rehab iyi niyetlimi yoksa başka bişeymi henüz karar veremediğimden biraz zaman ayırayım diyorum.
İşin yoksa yazılarını oku yanıt düşün ver. adanalı en önemli maddeyi söylemiş zaten. Almanyalılar, İsveçliler bizden daha akıllı değil tersine ölçümlerde Asya ırkı(Türkler asya ırkına dahildir) Avrupa ırkından zeki çıkıyor. Fark nerde.? Alman, İsveç devleti yolsuzluğa batmamış, yöneticileri kendi çalışanlarını, kendi halklarını soymuyorlar. Ülkenin üretimi herkese yetiyor artıyor biriktiriyorlar. Her neyse yaw.
Eski yazılarımı okumuş olsa hepsinin cevabı var.
Bazıları son bir kaç yazımı okuduktan sonra arkasında yatan dev beyni algılıyor ve yazılarımı ilk sayfadan başlayarak haftalarca üşenmeden okuyor. Bazılarıda son yazımı okuyup "yaw dalayım" deyip beni yormaya çalışıyor. Hani sokakta Şener Şen'i görürsünüzde adam ekranda komiklik yapıyor ya, aynı komikliği adama yapmaya çalışırsınız. Adamda size donuk buz gibi gözlerle bakar ve duvar surat gösterir. Akıllıysanız hatanızı anlayıp geri çekilirsiniz, değilseniz hakaret edip uzaklaşırsınız, ona benzer bir şey. Şener Şen'in arkasında yatan beyni göremeyenler. "Komik adam yaw" der, mahallenin delisi ile muhatabmış gibi eylenmeye çalışır. Aslında mahallenin delisi Şener Şen değildir filan fıstık.
Neyse üç beş yıl düşüneyimde rehab'ın sorularına daha önce defalarca yazdığım cevapların özetini vereyim dicem ama özetten anlamıyor. İş aldık. Bir iki küfür edip gitseydi rahattım şimdik.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri