Sayfa 61/1003 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 481 - 488 arası.

Konu: Viop XLII

1. Bunlar Mason'lar örgüt kurmuş birbirilerine iş paslıyorlar, bilgi paylaşıyorlar kendi adamlarını işe yerleştiriyorlar diyorlardı, şimdi olan çok daha sakat. En azından orada tarihi gelenekler vs vardır, belli bir üslüba göre yapıyorlardır.

Geçen Tv programının videosuna denk geldim, detaylı açıklamışlar, bir tane laik mason örgütü varmış, bir de deist mason örgütü varmış. Laik olan biz milliyiz vs diyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Eğer bu akşam gelen düzenleme bugün bilinmiyorsa ismimi değiştiririm. Tüm endeks kağıtlarında hacim ölüydü ve Garan kademelerini koydum çırılçıplaktı..Saat 5 gibi aniden boş kademelere hareket ettirip yukarıdan malladılar milleti ve sonra hiç tepki vermeden geldiği yere döndüler..
    Çok namussuz bunlar çok..Acayip şeyler oluyor ve daha da sert hareket olacak gibi
    17,3 de kaç gündür yataya bağladı. Bekledim dün altın borcu vardı kapattım. Ben ne zaman alsam düşer bu.

3. en boqtan coine bile daha çok guvenirim bu bist denen tasmalı fino ve zimbirti icatlarindan.sahtekârlar tarikatında herseyi icerde pişir ayarla oturt sonra açıkla neymiş düzenlemeymiş..düzme-leme deyin siz ona.

4. Bu bitcon'e başlama yeri nedir bu gidiş ile ben de ilgileneceğim.

Nedensellik daha az olunca grafiğe daha fazla konsantre olunuyor orada.

5. Yalnız bu duvadan filan gelen sesleri çözersem ben de kaybolabilirim.

Yemek yaparken yardımcı oluyorlar ama trade işlerinde sırf kafa karıştırma oluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yalnız bu duvadan filan gelen sesleri çözersem ben de kaybolabilirim.
    Sn.Ariston,Sizin binanın altından metro geçiyor mu?
    Şayet metro geçmiyorsa bina heyelan bölgesinde olabilir mi?

7.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Sn.Ariston,Sizin binanın altından metro geçiyor mu?
    Şayet metro geçmiyorsa bina heyelan bölgesinde olabilir mi?
    O tip bir şey değil. komşum çağırdı bende de sesler var dedi, herhangi bir ses yok. Güvenlikçi de geldi her şey normal.

Basit çıtırtı sesi, veya sert ses vs.

Ekşisözlük'de biri thermodinamik faaliyetler ısınıp genişleme veya soğuyup daralma vs demiş.

Bu arada telapati de benim açımdan kesin var!

Dini olarak dua vs deniyor, BBHT'de Didem Arslan da konuğa Karma'ya inanır mısınız dedi akşam.

Geçen haftalarda Tuba Ünsal vardı o da ışık vs bir şeyler anlatıyordu.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    O tip bir şey değil. komşum çağırdı bende de sesler var dedi, herhangi bir ses yok. Güvenlikçi de geldi her şey normal.

Basit çıtırtı sesi, veya sert ses vs.

Ekşisözlük'de biri thermodinamik faaliyetler ısınıp genişleme veya soğuyup daralma vs demiş.
    Evet thermodinamik olabilir,yazın ısınan beton bina klima çalıştığında bu sesler oluşabiliyor.
    Doğal yani.

Sayfa 61/1003 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •