Sayfa 292/327 İlkİlk ... 192242282290291292293294302 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: AKGRT - Aksigorta A.Ş.

Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    Bence şirket çoook büyük bir siğorta ödemesi sonucu (gemi ya da uçak siğortası gibi) iflas noktasına geldi. şirketi tekrar yüzdürmek için bedelli yapacaklar gibi görünüyor % 163 artış demekki her lot için ilave 1,63 tl ödemek gerekir. bu da halen mevcut hissenin fiyatının 3,03+1,63=4,66tl demektir.
    sizin hesabınız doğru 1,63 TL vermek lazım lot başı.

Son cümleyi okudum az önce:

"Çıkarılmış sermayenin artırılmasında pay sahipleri, rüçhan haklarını çıkarılmış sermayenin artırıldığı oranda kullanırlar."

işin içinde bedelli rüçhan vb. varsa benim için kaçış zamanı gelmiştir.

koskoca temettü şirketini bedelli yapacak hale getirdiler yazıklar olsun, ne diyeyim artık...
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

2.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Valla ben de yanarım cayır cayır çünkü bende de yüklü mal var ama bedelli yaparlarsa ilk fırsatta kaçarım zira her bir lota 2,63 TL civarı vermek gerekir. 2,63 kat artıyor eldeki lotlar. Bedelsiz sermaye artışı hazırlığı ise evladiyelik lotlardan 1 tane bile satmam.
    Korktugum hisse fiyatının düşmesi olur bizi hapsederler mi? 3 TL den düştü 2 TL ye ve o sırada da bedelli kararı aldılar diyelim işte o zaman yandım işte... Zararına satmak mı bekletip katılmak mı? Güzelim şirketi ne hale getirdiler yahu... Umarım bizim sesli düşüncedüklerimiz sadece sehir efsanesi olarak kalır da yolumuza bakarız

3. Allah tan gül gibi agesalarımı tutuyorum... Sadece bu akgrt ye güvenseydim hapı yutmuştum... Bi agesa ya bak Bi de buna... Ulan akgrt büyük hayal kırıklığı yasattın bana...

Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Korktugum hisse fiyatının düşmesi olur bizi hapsederler mi? 3 TL den düştü 2 TL ye ve o sırada da bedelli kararı aldılar diyelim işte o zaman yandım işte... Zararına satmak mı bekletip katılmak mı? Güzelim şirketi ne hale getirdiler yahu... Umarım bizim sesli düşüncedüklerimiz sadece sehir efsanesi olarak kalır da yolumuza bakarız
    bunlar SPK'dan izin almadan nasıl sermaye arttırımı kararı alıp metne yazıyorlar, oluyor mu öyle?

Önce karar alıp SPK'ya başvurmalarına gerek yok mu?
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Allah tan gül gibi agesalarımı tutuyorum... Sadece bu akgrt ye güvenseydim hapı yutmuştum... Bi agesa ya bak Bi de buna... Ulan akgrt büyük hayal kırıklığı yasattın bana...
    ben işin içinde SA varsa bundan sonra bir değil on bin defa düşünürüm hocam aman diyeyim...

6.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    ben işin içinde SA varsa bundan sonra bir değil on bin defa düşünürüm hocam aman diyeyim...
    Biri araca sigorta yaptırırken agesa insana sigorta yapıyor.insana yatırım her zaman iyidir... Agesa bu sene 1 milyar kar getirecek ve sermaye sadece 180 milyon.. Seneye elde edeceği kar minimum 2 milyar olabilir.. Ama akgrt den böyle rezalet performans beklemiyordum acıkcası

Biri araca sigorta yaptırırken agesa insana sigorta yapıyor.insana yatırım her zaman iyidir... Agesa bu sene 1 milyar kar getirecek ve sermaye sadece 180 milyon.. Seneye elde edeceği kar minimum 2 milyar olabilir.. Ama akgrt den böyle rezalet performans beklemiyordum acıkcası
    sermayesinin % kaçını dağıtıyor hocam?

Geçen yıl 450 milyon kar etmiş sadece 40 kuruş temettü vermiş
    1 milyar kar etse 1 TL temettü verir. 21 TL'lik hisseye 1 TL temettü devede kulak.

Bilemiyorum Altan...

8. ABV.

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 292/327 İlkİlk ... 192242282290291292293294302 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •