Sayfa 509/805 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 6434 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

  1. toros tarıma ait toros fideciliğin %50 sine tekfenin sahip olduğu biliniyordu bu toros fideciliğin %50 ortağı israilli bir şirket idi.israilli hishtil şirketi tekfenin %50 lik payını satın aldığını yazıyor dünya gazetesinden kerim ülker ancak kaç lira bedelle satıldığı yazmiyor. böyle sakat bir haber görmedim kaça aldığı neden yazmıyor?kaça satıldığını bilen varsa lütfen yazarsa sevinirim.

  2. Yuzde 50 si 2 Milyon dolara yakin bi fiyata satildi yatirimci iliskilerinden teyitli . KAP bile gondermediler cunku ucuza peskes cektiler , her satin almasi pahali hem satisi ucuzdur bu firmanin . Bu kadar aptal olamayacaklarina gore akla Tek soru geliyor buyuk hirsiz olmalari

  3.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Yuzde 50 si 2 Milyon dolara yakin bi fiyata satildi yatirimci iliskilerinden teyitli . KAP bile gondermediler cunku ucuza peskes cektiler , her satin almasi pahali hem satisi ucuzdur bu firmanin . Bu kadar aptal olamayacaklarina gore akla Tek soru geliyor buyuk hirsiz olmalari
    Onun için Toros satışı çok önemli

    Ortada Fol - yumurta yokken 15 aydır konuşmayan CEO konuştuysa bir şeyler netlik kazanmış olabilir

    Toros ‘ da ucuza giderse bu iş biter

  4.  Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Şirketin kontrolünü elinde bulunduranlar hem dürüst değiller hem de yatırımcıların haklarını yemekten imtina etmiyorlar. CEO geleli 1,5 yıl oldu daha yeni toplantı yapmış ama oda kapalı, sana bana açık değil yani. Orada da söyledikleri bilinmeyen şeyler değil. Burada anladığım şimdiye kadar düşmesinde sıkıntı yok idi hatta bizzat destekliyorlardı, ama artık daha düşmesi değil de bir nedenle !! yükselmesi işlerine geliyor herhalde. Şirkette bir değişiklik yada ufkunda bir değişiklik var mı ? yok ! , projelerden ne yapmadılar da bu kadar zarar yazdılar, ve artık zarar yazmayacaklarının garantisi var mı yok, 50 yıllık inşaat firmasıymış ama art arda alınan 3 projeden de proje bedeli kadar zarar yazıyorlar. Yani bu hata ile falan açıklanabilecek bir şey değil bizzat isteyerek planlayarak olabilecek bir şey. Toros Samsun yatırımına gelirsek ben artık oraya 335 milyon USD yatırdıklarına da inanmıyorum, muhtemelen oraya da 150 harcayıp gerisini yok etmişlerdir. Her yaptıkları harcama arsa alımından satımına, şirketlere ortak olmaktan, satın almaya benim nasıl olsa %20 hissem var şirket zarar etsin nasıl olsa parayı aktardığım yerden kar ederim ile yapılmış olarak yorumluyorum. Zaman zaman burada yazıyorum son 6 yılda bir tane düzgün faaliyetleri olmadı, Al khor projesinin yarattığı dalgalı denizde yapılmaması gereken her şeyi yaptılar.
    -Amerikalı bir şirketle ortaklık yaptılar niye olduğu belli olmadı,
    -Azarbeycan hükümeti ile yenilenebilir enerji projeleri için mutabakat imzaladılar ne olduğu belli olmadı,
    -SOCAR ile ortak üre fabrikası yapıyoruz dediler ilan ettiler sonucu belli olmadı unutturdular,
    -Toren Gazdepo yine aynı şirketin 25 m euro sunu resmen aktardılar,
    -Tarımda zamanında 50milyon liraya şirket aldılar sonra şirketin arsaları falan vardı birden yok oldu, şirket eski sahibi aynı işi karlı bir şekilde başka adla yapmaya devam etti, Tekfen de zarardan kurtulamadı.
    -Akmerkez de hisse var ama muhtemelen oradan YK üyelik maaşı alınsın diye elden çıkarılmıyor,
    -Tren yolu işinden hatırlıyorum diğer rakiplere göre %10-15 eksiğine işi aldılar sonra işi bıraktılar,
    -Mühendisliği dünya ölçülerine getireceğiz dediler fos çıktı,
    -Mersin serbest bölgeyi kendi hisselerini artırarak alabilirlerdi almadılar cüzi miktarla başkasının oldu,
    -İzmir arsayı 35m usd e alıp 25 m usd e sattılar, niye olduğu anlaşılamadı
    -Hep İstanbul da herkes kar ederken 1000 küsur daireden zarar ettiler sonra emlak bölümünü inşaata bağlayıp olayı sildiler.
    -Mesut Yılmazın oğullarından firma aldılar ama sonra a boşa almışız bize lazım değilmiş bu dediler,
    -Polipropilen yatırımı ilan ettiler sonra iptal ettiler
    -SOCAR polymer de 50m usdyerine 100 m usd ödediler birde utanmadan eğitim için alıyoruz dediler nasıl bir eğitim ise (paralar nasıl aktarılır eğitimi herhalde)
    -Geçmişte Banka sattılar ama ona da artık şüpheyle bakıyorum.
    -Topkapı da lüks konut projesi var idi, arsa aldılar sonra proje yok oldu,
    -Her şeyden önemlisi iş almamak için aşırı çaba sarfettiler,
    -Elin İtalyanı, İspanyolu, Korelisi, Çinlisi, Mısırlısı, Fransızı yakın coğrafyalardan iş aldı Kâr etti biz edemedik.
    -Her şeyi biliyormuş gibi göründüler ama bir halttan anlamadıklarını geç farkettik,

    Bu CEO da bence konformist, hayalleri ve ufku olmayan biri. Daha şirketin elindeki olanakları, piyasanın talebini, zamanı algılayamamış biri. Kabahat onda değil tabi ki, mirasyedi ana hissedarlar yetersizliklerinde ve kötü niyetlerinde.

    Şimdi Senet 5 dolarlardan 1,2 dolara gelmiş şirket istediği için çıkıyorsa bu haksızlık ve bir kumpas olabilir, ben hakkımı helal etmiyorum, bu işte rolü olanların çocuklarının çoluklarının boğazında kalsın yiyemesinler diyorum.

    Hala hatırı sayılır hissem duruyor buradan yanlış anlaşılmasın,


    sayın veysel karaninin iddşaları çok ciddi ve her bir iddiası eğer ispat edilirse yöneticileri ve patronları çok rezil ve kepaze duruma düşürür.meil yoluyla SPK YA VEYA savcığığa yapılacak bir suç duyurusu cimerede bildirmek şartıyla şirketiin yönetici ve patronlarını çok aşağılık duruma düşürür.açıkça kanun ihlali ve büyük hırsızlık suçu idda ediliyor. elbetteki bu ülkede namuslu savcılar ve yöneticiler vardır.tabiiki kahpe dölü hırsız babası belli olmıyan insanlarda olabilir.ama mutlaka ilgili mercilerde namus sahibi şeref sahibi kişilerde vardır.enazından birtane namuslu gazeteci konuyu irdelese bir suç unsuru bulsa TEKFEN HOLDİNG YERLE BİR OLUR.tekfende ki durum pek çok şirkette ve holdingte mevcut olabilir. ki vardır mutlaka.MİLLET VEKİLİ DENİZ YAVUZ YILMAZA BU KONULAR AKTARILSA eminim tekfenin ve varsa bir duyarsızlık ilgili mercilerin anasını belliyor adam.tekfene yeni girdim ne yalan söyleyim korkmaya başladım.iddalar doğruysa tek sağlam şirket koç şirketleri kalıyor.ALLAH zalimi.SOYSUZ HIRSIZ HARAMZADELERİ perişan etsin.ZULNM İLE ABAD OLANIN AHİRİ BERBAT OLUR

  5. Sayin karaninin yazdiklarinin hepsi dogru sayin bozoklu , 6 senedir ortak sayin Karani ben de yaklasik 3 senedir burdayim ve bircoguna sahit oldum . Bosuna mi dustu zannediyorsunuz kagit buralara . Siz bakmayin Twitter cahillerine yok rusya ukrayna savasi yok bilmem ne yuzunden dustu diyenlere . Sirketin icini bilmeyenler insaat da zarar etti zannediyor , isin asli sayin karaninin yazdiklari yuzunden . Bu kadar kotuyse sen niye burdasin diyeceksin maliyetim 3 dolar ustunde , bu seref yoksunlarina malimi bedavaya vermeyecegim o yuzden savasiyorum her gun patron ve yk uyelerine mail atiyorum sosyal medyada karaliyorum. Bazi gerizekalilar da geliyor bana 19 dan 23 e cikinca laf atiyor gunluk ufurukculer.

    Soylediginiz seyleri denemedik mi zannediyorsunuz spk si cimeri sikayetleri yaptik zaten , bunlar kilifini hazirlar bas edemezsiniz. Bunlari bitirecegimiz yer sosyal medya gorsel medyadaki saygin imajini bitirmek gazetelere yazdirmak itibarlarini bes paralik edip hirsiz damgasi vurdurtmak .

    Bak size de soyleyim bu sirket son 3 senedir santiyelerinde zarar etmistir pandemide ancak bu bahane edilerek olmasi gereken zararlarin cok ustunde zararlar son ceyreklerde yazilarak servet transferi yapildi . Katarda 170 milyon dolarlik is aldilar 110 Milyon Dolar yazdilar, rusyada da 500 milyon dolarlik iste 150 milyon dolar boyle utopik rakamlar var . Libyada 100 milyon dolar alacaklari var hala ortada yok para . Azerbaycan stadi acilali 6-7 sene oluyor oradan bile 50/60 milyon dolar alacak var .

    Umarim tahmin ettigim kadar hirsiz degillerdir de parayi sermaye kontrolleri korkularindan dolayi zarar ettik diye yurtdisinda tazmin edecez diyerek tutuyorlardir, aksi takdirde cok buyuk hirsizlikla bas basayiz. Simdi de torosu satacaz muhabbeti var ; analistler 800 milyon dolar deger biciyor ki Yalan !!!! O sirket en az 1.5 milyar Dolar eder orayi da peskes cekerlerse bu sirket batar benden soylemesi o yuzden gozunuzu acik tutun , baskinizi arttirin koyun gibi fiyat takip etmeyin . Eger hakkiyla ederinde fiyatlara satilirsa bu sirket o zaman para kazanirsiniz

  6. sayın arkadaşım bu tekfen şirketi hükümete yakın değil bildiğim kadarıyle . hiçbir devlet ihalesi almamış.yokmu SPK DA BİR TEK NAMUSLU BİR KİŞİ?ELBETTE VARDIR . bu işin peşi bırakılmaz ortaklar.hırsız haraminin kıçından kan kustururlar ....madem şirket çok karlı hırsızlık yapılıyor geri aım yapsın patronların çalarak orrospu nçocukluğu yapmalarına gerek kalmaz değil mi?(şayet hırsızlık yapıyorlarsa?)ALİ PANDIR YAŞINI BAŞINI ALMIŞ ÇOK ÜNLÜ BİR KİŞİ %48.61 İN hakkına tenezzül edecek biri değil biliyorum.çok nufuzlu tanıdıklarım var konuya bir el atayım bende.ne demişler çivi çiviyi sökermiş.

  7. Ortak senden ricam sayin karaninin yazdigi seyleri detayli arastir . Twitter da Cemal Bey var takip et . Socar polymer satin alim isini arastir , santiyelerde son ceyrek yazilan zararlara bak Bilanco okuyorsan temel analiz biliyorsan goreceksin pislikleri . Ben yurtdisi taahut isinde calisan bir Insaat muhendisiyim yani sektorun icindeyim . Tekfenin santiyelerde yazdigi zararlar adamlarin hepsi sabahtan aksama kadar otursa YAZILAMAZ , pandir Yasini basini almis iste buraya maasini primini almaya gelmis biri , Mason camiasinin destegi ile bir yerlere gelen adam bunlar . Pandir zaten yeni geldi , pisliklerin icinde o yok , pislikler Tekzeni batiran Murat gigin ve yk uyelerinin patronlarla ortaklasa yaptiklari seyler . Pandirin olaya dahili yok .

    Madem cok nufuslu tanidiklarin var Sayin karaninin listeledigi seyleri ona ilet bi arastirsin, muhalif oldugum icin nufuslu tanidiklara kendi menfaatim icin bu sirketin harcanmasina razi olmayacagim icin icim elvermiyor ama bu is Boyle giderse cumhurbaskani basdanismani arkadasima kadar tasiyacagim. Milleti sahipsiz zannetmesinler , hele torosu ucuza peskes cektirirlerse tanidigin yanina cikar bunlarin hakkindan gelmek icin ne gerekiyorsa yaparim

  8.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    sayın arkadaşım bu tekfen şirketi hükümete yakın değil bildiğim kadarıyle . hiçbir devlet ihalesi almamış.yokmu SPK DA BİR TEK NAMUSLU BİR KİŞİ?ELBETTE VARDIR . bu işin peşi bırakılmaz ortaklar.hırsız haraminin kıçından kan kustururlar ....madem şirket çok karlı hırsızlık yapılıyor geri aım yapsın patronların çalarak orrospu nçocukluğu yapmalarına gerek kalmaz değil mi?(şayet hırsızlık yapıyorlarsa?)ALİ PANDIR YAŞINI BAŞINI ALMIŞ ÇOK ÜNLÜ BİR KİŞİ %48.61 İN hakkına tenezzül edecek biri değil biliyorum.çok nufuzlu tanıdıklarım var konuya bir el atayım bende.ne demişler çivi çiviyi sökermiş.
    Bu arada spk cimer her yere denedik buradaki ortaklarla , tekfen alarko gibi kureselci sirketlerin gizli korumalari var . Size soyleyim gercekten de bu kurumlarda namuslu birileri olsaydi son 3 sene son ceyreklerde donen bilanco oyunlarina bu kadar sikayet varken sessiz kalmazlardi . Yazmadigim gazeteci kalmadi bu arada , muhalif gibi gozuken eden gazeteci bozuntularinin hepsine de mail attim , yazamazlar cunku tekfen sirketini kimse karsisina almaz , mevcut iktidar bile bu sirketleri harcamaya kalkamaz sadece is vermez pasifize eder , bunlarin eli kolu bizim tahmin ettigimizden de uzun . Size bir ornek vereyim . Mesela sene sonu aciklanan bilanco neden 1 gun one cekilip gece 23.56 da bilanco aciklandi , rusyanin ukrayna olayinin baslayacagini o gunlerde bal gibi biliyorlardi. Bunlar tahmin ettiginizden de derin insanlar , o yuzden donen pislikler yuzunden otturulme sanslari cok dusuk . Ciddi ciddi analist toplantisi muhabbetinin de bddk nin karari oncesi 400 milyon dolara dusmusken sirket degeri yapilmasi manidar!! Nerdeydiler simdiye kadar 16 aydir ceo gorevde . Cunku Pazartesi sali Borsada buyuk katliam olacak . On yuklemeyi yaptirdilar ki sirket pacavraya donmesin, birileri yuzde 20-25 ustten mal satsin diye analist toplantisi haberini surduler ortaya . Tekrar ediyorum . 16 aydir gorevde olan Ceo 400 Milyon dolara dusunce mi akli basina geldi de analist toplantisi yapip bir seyler anlatmak aklina geldi ??

Sayfa 509/805 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •