Sayfa 592/1122 İlkİlk ... 924925425825905915925935946026426921092 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Papaz her zaman pilav yemez bahri...

İlk 3 aylık getirin %22,5, yıllık %90 civarında idi... Şimdi de nkolay'ı ikiye katlamış durumdasın...

Ülkenin vatandaşı vergisiyle ya da MB'si para basıp enflasyon yaratarak senin %90'ını ödedi...

Bu %90'ı verenler zerre utanmadılar... Benim de midem bunu kaldırmıyor... Ülkenin ekonomisine ihanet gibi bir şey...
    daha garip bir taraf var: oy atan kesim, nas deyip faizi 14 e indirdiğini söyleyip de % 90 faiz nasıl veriyorsun, bizi kandırıyormusun demiyor.

2. Merhaba arkidişler,
    En son ABD Doları vadeli mevduat oranım şu şekilde:
    Banka: Burger
    Miktar:70bin ABD Doları
    Faiz oranı: %4,3
    Hepinize selamlar

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    para kazanma olayında romantizm olmaz senelerdir burda reel faiz mb bağımsızlığı ortodoks politikalar diyerek yazdım durdum sonuç servetimin erimesi oldu. kaç aydır kkm vergilerle ödeniyor diye gümbürtü koparılıyor oysa ki 1 yıl geri ödemesiz aylık 0.50 konut kredisinin yanında kkm devede kulak kalır kkm olmasaydı şu an benzin 50 lira kur da kaç olurdu tanrı bilir eğer şu an ticaret yapılıyorsa iyi kötü fiyat belirlenebiliyorsa bu kkm sayesinde ancak görülen o ki artık her 3 ayda bir karşımıza kinder sürpriz yumurta çıkacak o yüzden kendi elleriyle kkm tıpasını da bozacaklar gibi
    Haklısın yalnız KKM bir çözüm ya da tıpa değil, çok naif olarak ifade etmek gerekirse saçmalamanın ülkenin sırtına yüklenen bedelidir...

Tabi sen de kendince saçmalayacaksan bu bedeli ödeyeceksin bana diyorsun haklı olarak... Yalnız maalesef bu KKM'ye meşruiyet kazandırmıyor...

4.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    daha garip bir taraf var: oy atan kesim, nas deyip faizi 14 e indirdiğini söyleyip de % 90 faiz nasıl veriyorsun, bizi kandırıyormusun demiyor.
    Ben açık açık yazmadım, anlayan anlıyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    otomobil bir yatırım aracı olmamalı....
    çok eskiden yatırım aracıydı....yatırım aracı olmaktan çıkmıştı....tekrar yatırım aracı oldu....

hiç kullanılmamış arabalar, sıfır fiyatından pahalıya satılıyor....
    hiç kullanılmamış aracını niye satarsın; aynı fiyata bile satsa suç olmalı....
    belli ki; ihtiyacı olmadığı halde fazladan alıp, başkasının/ ihtiyacı olanın yerine geçiyor....

otomobil ihtiyaçtır....yatırım aracı olarak kullandırılmamalı....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Crunch Yazıyı Oku
    Merhaba arkidişler,
    En son ABD Doları vadeli mevduat oranım şu şekilde:
    Banka: Burger
    Miktar:70bin ABD Doları
    Faiz oranı: %4,3
    Hepinize selamlar
    tesekkurler arkidiş....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    otomobil bir yatırım aracı olmamalı....
    ....
    otomobil ihtiyaçtır....yatırım aracı olarak kullandırılmamalı....
    tek fırınlı, diğer yerleşim yerlerine uzak bir şehirde;
    uyanık birisinin,
    fırındaki tüm ekmekleri 5 liradan alıp, 6 liradan satması da doğru değildir....

Sayfa 592/1122 İlkİlk ... 924925425825905915925935946026426921092 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •