Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
% 165 bedelli yerine sen yapaydın % 430 bedelli etki nasıl oluyordu 6 liralık hissede bakardın.Aynı mı?
Yap bedelsizi orada sürekli sat kağıdı sat kağıdı yapıştır % 165 bedelli hemde onu da direkt açıklayama kem küm et siz bunu normal karşılıyorsanız. Ayrıca bir de Eurobond olayı doğru ise sizin şirketi yatırımcı olarak bayıltmanız lazım sahip çıkmanız değil.Bir dost.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
polemik çıksın diye yazmadım. portföyümde 15 tane kağıt var. en kötü performans akgrt'de. ben de bu durumdan hiç memnun değilim.
hisseyi aldığımda hesapladığım temettü miktarı kadar şimdi bedelli ödemem gerekebilir. tabii o zamanlar şartlar çok iyiydi.
şunu demeye çalışmıştım. ihtiyaç duyulan kaynak miktarı belli. şirket daha önce bedelsiz vermeseydi de sadece oranı değiştirerek bedelli açıklayabilirdi. lot sayısının pek önemi yok.
audentes Fortuna iuvat
lot sayısını arttırmasa % 400-500 bedelli açıklayacaklardı. Bir de KAP'ta bedelli lafı geçmeden sermaye artışı falan demeleri de çok hoş bir durum değil. Neyse bana yazdırmayın daha fazla. Allah'a şükür ortalamam düşüktü de zarar etmeden başka bir yere zıpladım ama tanıdığım feci zararda olup da çıkamayanlar var. Allah kalanlara SAbır versin.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
sermaye tavanını ve sermaye arttırımı KAP'ı gelir gelmez zıpladım başka hisseye zaten ortalamam o seviyedeydi. Arkadaşları uyardım bedelli geliyor diye. 10 TL'lik hissenin bedellisi ile 2,5 TL'lik hissenin bedellisi zaten moral olarak (her iki anlamda da moral'den bahsediyorum) aynı hissettirmiyor tabii ki. "Daha önce hiç bedelli sermaye arttırımı yapmamış, şimdi de imkansız bir bedelsiz daha geliyor" diyen arkadaşlar şimdi ne yapacağını düşünüyor. 100 bin lotu olan adam zarar ettiği yetmezmiş gibi payı düşmesin diye bir de 163 bin TL daha bulacak.![]()
Yer İmleri