Sayfa 451/1195 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551951 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yapılan değişikliğe göre, 'Zorunlu Karşılık ve İhbarlı Döviz Mevduat Hesapları'nda uygulanan yüzde 1,5 seviyesindeki komisyon oranının yüzde 5 seviyesine yükseltilmesine karar verildi. Ayrıca, dönüşüm oranı gerçek ve tüzel kişiler için ayrı ayrı yüzde 10,00'a ulaşamayan bankalardan iki katı oranında komisyon alınması uygulamasının kaldırıldığı aktarıldı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

3.  Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku

Dolphin island. Isola Lunga, located just off Amalfi Coast, between Positano and Capri. italy.

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yapılan değişikliğe göre, 'Zorunlu Karşılık ve İhbarlı Döviz Mevduat Hesapları'nda uygulanan yüzde 1,5 seviyesindeki komisyon oranının yüzde 5 seviyesine yükseltilmesine karar verildi. Ayrıca, dönüşüm oranı gerçek ve tüzel kişiler için ayrı ayrı yüzde 10,00'a ulaşamayan bankalardan iki katı oranında komisyon alınması uygulamasının kaldırıldığı aktarıldı.
    MedwiG alıntıladım diye sözüm sana değil arkadaşım..
    Yırt, yırt bir tarafını...
    Döviz mevduat hesabında olanlar faize bile yatırmıyor.

Günaydın TÜRK MİLLETİ

Dolarları satın tutmayın bankalarda dedi.

İhracatın %40 nı boz dendi ve kredi vermem denildi.

Kaldı zorunlu TL dönüşümü!!!!!!

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Yarından geçerli olmak üzere Otogaz grubunda 1,75 TL civarında benzin grubunda ise 2,13 TL fiyat indirim bekleniyor .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Dolphin island. Isola Lunga, located just off Amalfi Coast, between Positano and Capri. italy.
    Sagolasin. Arkadas resim koyuyor ama ne oldugunu da yazsa daha guzel olur.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Ic piyasaya yapilan aciklamalar gibi. Kontekstinde gormek lazim. Odatv kaynak gostermemis tweette.
    MoU fena dergil. Daha iyisi zor olurdu herhalde. En azindan KETO'yu resmi bir yere sokmuslar.

Sayfa 451/1195 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •