Sayfa 640/993 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Twitter'da biri var yüksek takipçili, İSMEN almış, İSMEN de mübarek roket, vay anasını şöyle bi hisse yakalayamadık falan,

Dedim bu napıyor, sabah akşam İSMEN in işlem hacminden komisyon hesaplıyor excelde, yaw dedim kalkmadan önce hisse bu aracı kurumda taş mı yiyorlardı, ya da milyon kişi sıfırdan hesap açtı da, ekstra gelir mi kazanıyor nedir,

Sonra İSMEN dolar bazında %62 düştü, baktım napmış satmış mı diye, yok hala komisyon hesaplıyor, ilginç işler, bir tür terapi rahatlama seansı herhalde o hesap kitap...kasamı dolar bazında her yıl ortalama %30-40 arttırdım diye bir tweeti vardı bi aralar...nedir işin sırrı çözemedim..

2. Pandemide 5 - 3 lira arası yüklü ismen aldım.

Ortalama 4 lira ve üstüne kredi çektim onunla da ismen aldım.

20 liraya hepsini verdim.

Geri 14 lerde hepsini aldım ama kendimi durduramıyorum ek ismen almayı engelleyemiyorum.

Borsada temel olarak en ucuz birkaç şirketten birisi bana göre.

60 lira olsa hala ucuz.

Temel analiz olarak görüşüm budur teknik vs çok beceremiyorum.

Bu devalde hacimlere dolar bazlı bakın. Dolar bazlı eski hacimler oluştuğu zaman ismen dolar bazlı ne olması gerekir eccuk düşünün. Bedava bir kağıt 10 lira temettü verebilir seneye bana göre. Alıp almamak size kalmış.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Dolardan altına dönecez, altından sonra da dolara, etti bir dolar makası,
    Altın aldık sattık, etti iki altın makası,
    Bi de altına sertifikaya işçilik etti üç..
    Aldın fizikiyi, saklaması taşıması..etti 4..

Sistem diyor ki, al paşa paşa sanal altınını otur aşağıya..hatta dolarla alıp, dolarla satmalısın.
    Bunun için riske atabileceğim küçük miktarlarla binance den PAXG / USDT ile işlem yapıyorum.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Pandemide 5 - 3 lira arası yüklü ismen aldım.

Ortalama 4 lira ve üstüne kredi çektim onunla da ismen aldım.

20 liraya hepsini verdim.

Geri 14 lerde hepsini aldım ama kendimi durduramıyorum ek ismen almayı engelleyemiyorum.

Borsada temel olarak en ucuz birkaç şirketten birisi bana göre.

60 lira olsa hala ucuz.

Temel analiz olarak görüşüm budur teknik vs çok beceremiyorum.

Bu devalde hacimlere dolar bazlı bakın. Dolar bazlı eski hacimler oluştuğu zaman ismen dolar bazlı ne olması gerekir eccuk düşünün. Bedava bir kağıt 10 lira temettü verebilir seneye bana göre. Alıp almamak size kalmış.

Bana da çok pahalı geliyor ISMEN ve ISYAT. Vereceği temettü 1-2 TL arasında olur ancak. İlk çeyrek karı 1,5 kat artmış. Versin versin 2 TL maksimum temettü verir. 2 TL temettüye 20 TL çok bile. EREGL ISDMR alınır o paralara
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Haziran ayı enflasyon rakamları, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün saat 10:00'da açıklanacak.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Ereğli isdemir bitti. Herkes yazıyor konuşuyor dev kucağa verme operasyonu var o kağıtları alan iyi bekler. Sirketler kötü değil ama dongusel. 10 liralara alıp 30 lirada satacaktin.

He ben 6 liraya aldık 9 lirada mal gibi verdim o da benim mallığım on göremedim. Daha da girmem short girerim hatta

Ismen dediğimi bi yapın. Dolar bazlı 2020 hacmi olsa bu sirket kaç para kazanır bi düşünün. Bedava. 10 lira temettü bu sene değil seneye diyorum. Gayet verebilir. İyi düşünün derim.
     Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Bana da çok pahalı geliyor ISMEN ve ISYAT. Vereceği temettü 1-2 TL arasında olur ancak. İlk çeyrek karı 1,5 kat artmış. Versin versin 2 TL maksimum temettü verir. 2 TL temettüye 20 TL çok bile. EREGL ISDMR alınır o paralara

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

TÜİK Haziran enflasyonu %4,95 böylece emekli maaş farkı %42,35 oldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 640/993 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •