Sayfa 315/1003 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: Viop XLII

1. Kamu bankalarının kredilerde piyasa payı %40 mış. Bana biraz fazla geldi, ileride düşecekmiş.

Normalde bir kamu bankasını satarak yapabilirler, bankacılıkta zarar etmeden küçülmek çok zor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Robotu 2400 e göre kurmuşlar. Verenlerin malını al, bir yandan da bas karşılıklı kurumdan geri topla.

3.  Alıntı Originally Posted by utku2023 Yazıyı Oku
    Birileri bankalara dadandı.
    Dün pahalı diye satıyorlardı, bugün bedava diye üşüşüyorlar. Fiyat da aynı
    Üç gündür ekgyo da bir gıbraşma mevcut, birileri çaktırmadan götürüyor olmalı
    Hamdım Piştim Yandım

4. 21 Temmuzda Avrupa Merkez Bankası iyi bir faiz artırmaz ise Euro /Usd paritesi 1.00 ın altına gelebilir.
    Avrupa ,Amerikadan önce durgunluğa girecek muhtemelen.
    Bu durumda ağırlıklı ihracatımız Avrupa olduğu için cari açığımız daha da olumsuz etkilenebilir.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

5. Peker borsa dosyası açacak sanırım. Turkcell halka arzını vs çıtlattı hafiften

6. Kuşu zirveden shortlayabilenler için kanaat etme zamanı... Bilanço rallisi gelirse bir tur daha gidecek ilk kağıt.

7.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Peker borsa dosyası açacak sanırım. Turkcell halka arzını vs çıtlattı hafiften
    Ben onu çok tutmuyorum, diğeri eşini vurdurmuştu diye hatırlıyorum, o daha gerçekçi gibime geliyor. Birilerinin maşası olma ihtimali çok fazla.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    ariston abi iyi seyret

şimdi delikanlının biri bu vobu artıya çevirir
    an itibariyle artıya döndük
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 315/1003 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz