Sayfa 470/1195 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Nebati : Bugün, dünya genelinde yaşanan tüm küresel ekonomik sorunlar ve hızlı fiyat artışlarına rağmen ülke ekonomimiz sağlıklı, dengeli ve sürdürülebilir bir şekilde büyümeye, her ay yeni ihracat rekorları kırmaya ve istihdamımızda somut artışlar kaydetmeye devam ediyor.

Bakan Nebati : Türkiye Ekonomi Modelimizi kararlılıkla uygulayarak daha güçlü bir üretim ekonomisi olma yolunda ilerlememizi sürdüyor, büyümenin tabana ve tüm vatandaşlarımıza yayılmasına önem veriyoruz.
    6 ay geçti.
    Uyandı mı

DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

3. Abd ve müttefiklerinin, Rus petrolü için 40-60 dolar arası fiyat belirleme çalışmaları varmış.
    Hani bunlar Ruslara ambargo uyguluyorlardı.
    Bu arada Brent 100 dolar altını gördü.

4.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    AKP iktidarının Bu ülkeye en büyük kötülüğü cahilleri egitimlilere karşı kışkırtması.
    Kendisine eleştiren tüm Stk,( baro,mühendis,tabip vs) düşman görmesi.
    Yok monşer,giderlerse gitsinler söylemleri.

Bugün bir doktor Konya şehir hastanesinde görevi başında öldürüldü, aynı şekilde bugün bir avukat müvekkili adına açtığı tazminat davasını çekmediği için silahla ofisinde öldürüldü..

Silah almak bu kadar kolay olmamalı .. Ülkem ne hale geldi ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

RTÜK, doktor Ekrem Karakaya’nın öldürülmesiyle ilgili YAYIN YASAĞI GETİRDİ.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Cafe Trend&amp;Trade VII

Fransa’da son 24 saatte 206 bin 554 , İtalya ‘da 107 bin 786 yeni vaka tespit edildi.

Erdoğan: "İnşallah önümüzdeki şubat, mart aylarıyla birlikte enflasyonu da kontrol altına almış olarak yolumuza devam edeceğiz."

Sayfa 470/1195 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •