Sayfa 79/751 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 625 - 632 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku

http://www.corporatevaluations.in/re...ding-Companies

It's been generally observed that valuer's apply a holding company discount in the range of 40 to 60% on the NAV of its holding companies. But adjustments should be made to the discount depending on the dividends paid and received by the holding company and also expected future scenario of the company. The type of investments the holding company holds also has an impact on the discount that should be applicable for holding company in question. It may also be stated that ReOrganization of Holding Company may also result in Value Creation.
    Buradan konuya devam edersem

Varliklarini degerini daha onceki emsal satin almalar uzerinden 450 mln dolar olarak dusunurek buna %50 holding iskontosu uyguladigimizda bile 225 min dolar ediyor.

Piyasa ise bu iskontolanmis %50 nin ustune bir %50 daha iskonto koymus durumda.

2026 yi hedefleyenler icin ikinci ek iskonto normale donse %100 potansiyel yapıyor ki meshur 90 cent seviyesi civari

Diger firsatlarla karsilastirildiginda getiri potansiyeli cok yuksek mi ya da ne kadar yeterli bilemedim ama bekleyenin dolar cinsinden para kazanma ihtimali oldukca yuksek gibi

2.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku

Varliklarini degerini daha onceki emsal satin almalar uzerinden 450 mln dolar olarak dusunurek buna %50 holding iskontosu uyguladigimizda bile 225 min dolar ediyor.

2026 yi hedefleyenler icin ikinci ek iskonto normale donse %100 potansiyel yapıyor ki meshur 90 cent seviyesi civari

Diger firsatlarla karsilastirildiginda getiri potansiyeli cok yuksek mi ya da ne kadar yeterli bilemedim ama bekleyenin dolar cinsinden para kazanma ihtimali oldukca yuksek gibi
    Tamam. Anlaştık. Hepimiz iskonto konusunda hemfikiriz. Benim için iyi endekste ederi ,90 sent~ 230m dolardır. O da burdan x2 ~ %100 yapar. Daha üstü için varlık satışı ve/ veya yeni bir proje gerekecek gibi…

Denizli santrali ve Shell& Turcas borsada yalın işlem görüyor olsaydı, bizden daha iyi performans sergilerdi. Bunuda hepimiz kabul ediyoruz sanırım.

Not : İyi endeks > 225 sent ve/ veya CDS lerin 350-400 olması ya da kabaca eurobond ihraçlarının %4-4,5 arası gezinmesi. Bu koşullar sağlanırsa ilerde, endeks iyiye doğru hareket edecektir

Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    Sn GP nin bahsettigi corba parasi bu olmasin

https://twitter.com/kahraman_harun/s...G81gH0pRJ-ecNA
    Yok nerdee.keşkee.
    Bizimki yüzde biri😂😂

Sabır bizim işimiz😂😂
    Üstat peker reis total işine girince ortaya çıkar bizimkinin piyasa değeri😂😂

500 çok az inanın.
    Ben alırım o fiyata kredi bulup

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Tamam. Anlaştık. Hepimiz iskonto konusunda hemfikiriz. Benim için iyi endekste ederi ,90 sent~ 230m dolardır. O da burdan x2 ~ %100 yapar. Daha üstü için varlık satışı ve/ veya yeni bir proje gerekecek gibi…

Denizli santrali ve Shell& Turcas borsada yalın işlem görüyor olsaydı, bizden daha iyi performans sergilerdi. Bunuda hepimiz kabul ediyoruz sanırım.

Not : İyi endeks > 225 sent ve/ veya CDS lerin 350-400 olması ya da kabaca eurobond ihraçlarının %4-4,5 arası gezinmesi. Bu koşullar sağlanırsa ilerde, endeks iyiye doğru hareket edecektir
    Üstat gözünü seveyim halka arz bir dolar.
    Ne rwe ne shell var.😂

Şimdi geldim eve ve gelmedende alışveriş yaptım.
    Uçmuş fiyatlar.
    Bedava değil 7.65 e kelepir de değil enkaz fiyatı inanın.

7.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Sabır bizim işimiz😂😂
    Üstat peker reis total işine girince ortaya çıkar bizimkinin piyasa değeri😂😂

500 çok az inanın.
    Ben alırım o fiyata kredi bulup
    bunun icin Sn wasaban'i ikna edin )

Kendisinin yaninda ben iyimser kaldim 🤣

8.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Üstat gözünü seveyim halka arz bir dolar.
    Ne rwe ne shell var.😂
    bunun icin Sn wasaban'i ikna edin )

Kendisinin yaninda ben iyimser kaldim 🤣
    Ben piyasa fiyatlaması söylüyorum. Yoksa bu şirketin ederi 500-550m dolar dır. NOKTA… Gel gelelim kim fiyatlayacak

Sayfa 79/751 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •