Sayfa 328/441 ÝlkÝlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 2,617 - 2,624 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1. 66.77 maliyetimle uzun bir süre seninleyim tofaþcým. teþekkürler koç holding. YTD :P

2. Toparladý sanki bu hafta biraz.

Doblo gideer moblo gelir. Memleketteki Tofaþ aþký bakidir. Bize Egea'mýz yeteeeðr

ytd

3. https://seekingalpha.com/article/452...all-transcript

Stellantis 2022 ilk yarýsý sonuçlarýný açýkladýðý konferans çaðrýsýnýn notlarý linkte bulabilirsiniz. TOASO ile ilgili bir þey bulamadým. Elektrikli araç stratejilerinde Türkiye'ye yer vermemiþler gibi duruyor. Belki de TOASO'nun %100'ünü almadan ellerini açmak istemiyorlardýr diye düþünüyorum ama þu anki tablo bu.
    Amatör bir yatýrýmcýyým, yatýrým tavisyesi deðildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaþýyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

4. Ateþ ediyor bugün

aklýmýzý alacak aklýmýzýý

ytd

5. 1 aya kalmaz bayiler sýfýr araçla dolacak. kredi vadelerinin düþmesi faizlerin artmasý ayrýca Avrupa'daki düþen otomobil satýþlarý sebebiyle tr ye gönderilecek araç sayýsýnýn artýþý sektörü durgunluða götürecek.turkiye de artýk para kýymetli araç deðil . 81 liradan shortumuzu yaptýk....
    Ytd

6. ne oldu da 86 dan 82 ye paraþüt gibi düþtü?

7. Temettü ne kadar verir bu sene .Tahmini olan varmý ortaklar

8.  Alýntý Originally Posted by TyphoonTrader Yazýyý Oku
    https://seekingalpha.com/article/452...all-transcript

Stellantis 2022 ilk yarýsý sonuçlarýný açýkladýðý konferans çaðrýsýnýn notlarý linkte bulabilirsiniz. TOASO ile ilgili bir þey bulamadým. Elektrikli araç stratejilerinde Türkiye'ye yer vermemiþler gibi duruyor. Belki de TOASO'nun %100'ünü almadan ellerini açmak istemiyorlardýr diye düþünüyorum ama þu anki tablo bu.
    Tofas i uzaktan takip ediyorum otomotiv sektoru diye bu aralar.
    Gecmiste cok iyidi yatirim anlaminda.gec kaldilar yeni kararlar almakta.
    Ya cok buyuk planlar var ya da baska bir sey biraz yavas ilerliyor surec.
    Ama finans yonetimi iyidi gecmiste.
    Bu kararsizlik ya da gec kalma durumu canimi sýkýyor.
    Otomotiv sektoru cok guclu olmali.
    Ytd syg

Sayfa 328/441 ÝlkÝlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •