Sayfa 890/1003 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Yok neden yanlış anlayacağım.
    Fikir sormak için buradayım zaten.
    Aç gözlü değilimdir.
    Asla bütün paramla oynamam..
    Yaşım var..Pek genç değiliz artık.

Yazdığım gibi.Borsa yükselecek diye düşünüyorum.Yükseliyor ama benim 3 ay önce aldığım hisse yerinde sayıyor mesela.
    Ne anladım o zaman bu yükselişten.
    En azından viop da faydalanırım tahminimden diye düşündüm dü.
    Burada para kazananlar (ki ben onlardan değilim) düşünce ile değil belli bir sistem ile işlem yapanlar. İnancı ile sistemi ters düştüğünde seçim yapanlar. Teknik analiz ile aranız yoksa uzak durmanızı öneririm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Herkes öyle başlamıyor mu?

Dayu beni çok batırdılar ama biri çok koymuştu.

Al ver al ver çok da deli kazanıoz tamam mı.

Neyse gene şimdiki gibi nereden atsam giriyor 1 lik 2 lik 3 lük 5 lik.

Özgüven tamam dayu. Tabi sistem de kenarda o bana sufleyi veriyor ben yarı otomatik modda uyguluyorum.

Bi yerde sistemle ters düştük tam naci gidiyomuş ulan dedim mal sistem kabak gibi marj var yukarı dur ben şunu alıym da gör sonra seenin kodunu düzeltirim.

Dayı bana bi girdi ama kendime yediremiyorum ya düştükçe poz ekliom düştükçe poz ekliom.

Dayı eve haciz geliodu imanımı gevrettiler mütevazi bi ev parasını kardan, mütevazi bi araba parasını ise ana paradan verip kurtulduk. Sonra 1 ay bakmak istemedim. Sonra kendimi geri getirdim oturttum masaya. O gün baya rahatladım ondan sonra hep iyi gitti ama o özgüven gelir gibi olunca hemen kendimi çimdiklemeye çalışıyorum arıtk. Özgüven yoık dayı. İddia yok. İddia edersen, anahtarı KESİN diyorum bak KESİN verirsin.
    Seninki sansızlık olmuş, bende düşüşte big abi ile lönk te yakalananlardanım. Abkanın dediği gibi uzun vade de borsaların doğası gereği boğa oluşundan mütevellit lönk flat lönk flat vuruşmak daha az kaybettirir ama sonuçta ütülürsün. Viob bambaşka bir atmosfer anlatılmaz yaşanır
    Hamdım Piştim Yandım

3. Emanet malın canı yoldadır diye biz söz var. Hakikaten doğru. Birine bir lift alalım dedik adam parayı elden almıyor eft istiyor. Allahtan yemekçi abim bu konuda ne gerekiyorsa yapıyor. Yemekçi abinin personeli de var bu konuda yardımcı oluyor yoksa çok zor olacakmış.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Emanet malın canı yoldadır diye biz söz var. Hakikaten doğru. Birine bir lift alalım dedik adam parayı elden almıyor eft istiyor. Allahtan yemekçi abim bu konuda ne gerekiyorsa yapıyor. Yemekçi abinin personeli de var bu konuda yardımcı oluyor yoksa çok zor olacakmış.
    Aradım açmadı
    Benim evde Beylikdüzünde
    işte yakın
    Hal olur inş

Her nekadar bizim teknik işlerin tam anlayacağı bir durum olmasada
    kabaca sanırım anlarlar

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Piyasada yön yukarı ise buralardan çevirmeleri lazım aksi takdirde milletin kar al stopu çalışabilir

2950-45 bandında

4 birim shortumu kapadım

piyasa geri çekilmeyi alım fırsatı die düşünür die daha üstten vurarak maliyet iyileştirmesi yaparım
    Tamda dediğim noktadan döndürdüler bu yazı 297xxx rakamlarda yazılmıştı
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6. Bu Vesteli 30 lira yapacaklar anlaşılan.

Global gıda fiyatları son 4 aydır geriliyor.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bu Vesteli 30 lira yapacaklar anlaşılan.
    Senin geçen hafta dikkat çektiğin emlak ta iyi gidiyor, ben iki gün önce malı verince uçtu Zalım oğlu
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 890/1003 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •