Sayfa 91/210 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 721 - 728 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. Merhaba arkişidişler,
    İlk arbitraj işlemimi yaparken teminat konusunda bir aksaklık oldu. Bu sebeple sizden fikirlerinizi sormak istedim.

ISGYO'da 300 adet hisseyi spottan aldıktan sonra, VİOP'ta 3 kontrat satıp, pozisyonumu oluşturayım istedim. Viop'ta 1000 TL teminatım olmasına ve bir adet ISGYO başlangıç teminatının 290 TL olmasına rağmen VİOP'ta satış pozisyonumu açmama sistem, teminat yetersizliği sebebiyle izin vermiyor.

Önerilerinizi sormak ve bilgilenmek isterim.
    Hepinize selamlar

Sayfa 91/210 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •