Ben short ve açığa satış sevmiyorum para bir yerden bulunuyor ama hisse aradığın zaman bulunamama ihtimali var.
Genelde büyük hisseler tavan olmuyor açık onlar üstünden oluyor, çok birikme olunca görünmez el sıkıştırma yapıyor.
Ben short ve açığa satış sevmiyorum para bir yerden bulunuyor ama hisse aradığın zaman bulunamama ihtimali var.
Genelde büyük hisseler tavan olmuyor açık onlar üstünden oluyor, çok birikme olunca görünmez el sıkıştırma yapıyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
içerden bilgi de her zaman vardır , ama kimse hayrına içeriden bilgi vermez , bilanço öncesinde bazı hisselerin fiyat hareketleri a normalleşiyor bilanço açıklanınca normalleşiyor
ÜLKER bilançoya ben kötü demem.
Zarar etmiş, iyi de demem.
Satışlar artıyor.
Tüpraş 70 lira olduğu zamanlara benzetiyorum, bakın bu holding bu fiyata olamaz, eşyanın tabiatına aykırı, öyle eder böyle eder bi gider arkadan bakarsınız.
Yarın umarım sert satış ile karşılarlar. Bişey deneyeceğim.
Hisse bazlı şort çok riskli, bugün işc de çok açıkcı olduğunu yazmışlar sayfasında, tavan oldu akşama açığını kapatamadın, nerden bulucan da mal alıcan, endekis biraz daha güvenli, tavan olma ihtimali çok zayıf, haaa olur mu neden olmasın binde bir ihtimal varsa ihtimal ihtimaldir.
Memedabi geldi aklımavob yabmayın
Hamdım Piştim Yandım
THY 2016 da 4.30 civarındaydı , almaya kimse yanaşmıyordu , şimdi Tüpraş yorumlamak kolay ama 2016 da thy 4 milyar lira zarar açıkladı , tüpraş 60-70 lirayken yine 4 milyar lira civarında zarar açıkladı
psikolojiden bağımsız değil kimse , ucuz falan değil zamanına göre , en azından böyle algılıyorsun
işte. Basit düşüneceksin abi. Ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı?
Bu şirket yarın batar gider mi abi?
Batar diosan hiç bulaşma.
Batmaz diosan, bigün ah ulan şuradayken alacaktık dediğin yerde.
Ben buralarda artık çok rahat mal alıyorum. Ülker özelinde yüklenmeyi de düşünüyorum. Tekniği de çok iyi bana göre temeli de.
Herkesin risk algısı farklı kimse arkamdan gelip ağlamasın![]()
Yer İmleri