Sayfa 591/1195 İlkİlk ... 914915415815895905915925936016416911091 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,924
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    artık iyice belli olduki :

seçimi kazanamayacak,gider ayak olabildiğince zarar vereyim ortalığa ki gelecek olanlar toparlayamasınlar ortalığı.

bende seçimi takiben en geç 1 yada 1,5 sene içinde malum mecralarında desteği il me erken seçime gidip bu sefer anayasayı

değiştirebilecek çoğunlukla tbmm yi ele geçireyim,şeriatıda getiririm...ohhh çiçek
    Bu işler öyle olmaz bu sefer,çünkü korku dolu kabuslar tepelerine öyle inecekki düşünmeye fırsatları bile olmayacak,yok ya diyenleride sürprizler bekliyor,gelecek bilinmez derler,buda bir noktaya kadardır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Ben yaptıklarından gayet memnun olanlardanım. Aman yanlış anlamayın ,tez vakitte yok olacaklar diye.
    Başka türlü gitmeyecekler. Esas filim sonrası. Muhalefette umursamaz ise işte o zaman yuh olsun.

3. 2 yıldır yazılıyor
    hâlâ kâbus havası yok gibi..
    adamlar site dikti, muhalefet domates hesabında
    nasıl iş anlamıyorum...
    Memento mori

4.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    artık iyice belli olduki :

seçimi kazanamayacak,gider ayak olabildiğince zarar vereyim ortalığa ki gelecek olanlar toparlayamasınlar ortalığı.

bende seçimi takiben en geç 1 yada 1,5 sene içinde malum mecralarında desteği il me erken seçime gidip bu sefer anayasayı

değiştirebilecek çoğunlukla tbmm yi ele geçireyim,şeriatıda getiririm...ohhh çiçek
    Benim gelecek tahminim de şöyle.
    Zat kaybedeceğini bildiğinden ve bunu hazmedemeyeceğinden
    seçim vaktinde yapılacak ve biz anayasaya saygılıyız aday olamıyorum deyip başka birini aday gösterecekler.
    Seçim tarihinden birkaç gün önce de ülkeyi terkedecek.
    Başka bir alternatif düşünemiyorum.

5. okadar/20 yılda kurulan, yatırımı/ticari ağı/para musluğunu/bürokratik gücü bırakıp gidecekler mi diyorsunuz ?
    simitçi bile tezgah yerini bırakmazken ?
    Memento mori

6.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    okadar/20 yılda kurulan, yatırımı/ticari ağı/para musluğunu/bürokratik gücü bırakıp gidecekler mi diyorsunuz ?
    simitçi bile tezgah yerini bırakmazken ?
    Hortum ve çeşme döşenmiş zaten dışarıya. Olsa olsa içeride suyun kaynağı var o da ipotekli kimse dokunamaz. Yemişim bürokrasiyi.

7.  Alıntı Originally Posted by ypartal Yazıyı Oku
    Hortum ve çeşme döşenmiş zaten dışarıya. Olsa olsa içeride suyun kaynağı var o da ipotekli kimse dokunamaz. Yemişim bürokrasiyi.
    döşensin, kaynak burada.
    yapıyorlarsa 'devlet' şemsiyesi altında.. bu turbo yetkiler elden giderse büyük sıkıntı olur.
    kaçma filen olmaz. bütün pulları masaya koyarlar.
    böyle muhalafet varken hele, bırakmak için akıllarından zorları olmalı..
    Memento mori

İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye'de 3 milyon 650 bin Suriyeli sığınmacı var

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 591/1195 İlkİlk ... 914915415815895905915925936016416911091 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •