Sayfa 376/1000 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    MOHİKAN; UZUN VADE AYLIK. IV tepkisini yapıyor.
    Uzun vade direnç çizgisi 176 USD
    Burayı yoklayabilir yarın.
    98 USD altında son 1 dip bekliyorum ve ısrar ediyorum.

-YAHU ARKADAŞ 2.750 DEN BERİ AYISIN YANİ VOBDA -40.000 puan terse geldin..hala kuyruk dik.

ELLİOTCULAR tez konusu...dalga olmadı yenisi..olmadı bir daha...ve HER ZAMAN KENDİNDEN EMİN..

Mezara dik gömülme şerefi başka bir şey
    Hep bi son dip beklentisi..

xtraderx vardı..
    O da gidecek AMAAAAA son bi dip derdi..
    Belli ki malsız kalmış..Son bi dip yapsın ama..hızlı yapsın ..
    Hayaller hayaller işte..

Al bu da TA yapıyor..
    Hangi TA şimdi..?..

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    En yüksek para girişi Ak gözüküyor ama en az fiyatlama onda hanginiz basıyor tahtaya çıksın söylesin
    Bence haber gelecek oraya, boşuna değildir bu baskı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Hep bi son dip beklentisi..

xtraderx vardı..
    O da gidecek AMAAAAA son bi dip derdi..
    Belli ki malsız kalmış..Son bi dip yapsın ama..hızlı yapsın ..
    Hayaller hayaller işte..

Al bu da TA yapıyor..
    Hangi TA şimdi..?..
    XTRADERX kasım 2021 de: 1604 üzeri her fiyat satış fırsatıdır, dedi..2.400 gördük..

Bunlara bakınca ''teknik analizi zorlarsan sana istediğini verir''. Yani görecelidir, mantığı doğru gibi.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    MOHİKAN; UZUN VADE AYLIK. IV tepkisini yapıyor.
    Uzun vade direnç çizgisi 176 USD
    Burayı yoklayabilir yarın.
    98 USD altında son 1 dip bekliyorum ve ısrar ediyorum.

-YAHU ARKADAŞ 2.750 DEN BERİ AYISIN YANİ VOBDA -40.000 puan terse geldin..hala kuyruk dik.

ELLİOTCULAR tez konusu...dalga olmadı yenisi..olmadı bir daha...ve HER ZAMAN KENDİNDEN EMİN..

Mezara dik gömülme şerefi başka bir şey
    ali aceri takip ediom ben çok başarı bugün tepeden şort açtı ama pala bu belli olmaz....mohikan bu aralar çok formsuz ve inatçı hergün son bi zirve sonra düşüş diyor...

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    XTRADERX kasım 2021 de: 1604 üzeri her fiyat satış fırsatıdır, dedi..2.400 gördük..

Bunlara bakınca ''teknik analizi zorlarsan sana istediğini verir''. Yani görecelidir, mantığı doğru gibi.
    2008 de 20.000 in altında SON Bİ DİP bekliyordu..
    2011 de 70.000 in üstünde SON BİR ZİRVE bekliyordu..(48.000 e çakıldık) BABO ile iddiaya girdi idi hatta falan..Zaten sonra da bi daha forumda yazmadı..

Nedir bu SON BİR.. takıntısı...

Bu mohikan müthiş AKP karşıtı..
    Kafasında AKP gidene kadar dip dip gidilecek sonrasında füze olacak diye bir hayal kurmuş..
    Ona bakarak TA yapıyor..
    Geçen sene de 140.000 xu030 da kasım sonu görüşürüz dedi..
    İddiaya giren bi ben vardım..
    30 kasım günü ben burada idim o gelmedi..
    İnsan gelir..evet yanıldım der en azından..

EGO lu adamdan borsacı olmaz..
    Uzak durun..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    ali aceri takip ediom ben çok başarı bugün tepeden şort açtı ama pala bu belli olmaz....mohikan bu aralar çok formsuz ve inatçı hergün son bi zirve sonra düşüş diyor...
    ALİ, yatayda harika ama trentlerde çok çarpılıyor.Bant hareketinde iyi...ama asıl paranın kazanıldığı trentte başarısız.

Kısacası bu işi tam bilen yok...Bildiğim tek şey var %90 doğru olan...

Bir sistem 20-25 sinyalinde ,kazanç eğrisi düz ise o sistemi uygularsan %85-90 isabetli olur..onu da sadece LONG-FLAT SİSTEM DE BULURUZ.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Açığa satışı KY yapıyor diye düşünmemek lazım..
    KY nin borsa bilgisi azdır..

20+ senelik borsa hayatımda al-sat dan başka bişi bilmeyen , açığa satış nedir nasıl yapılır bilmeyen çok borsacı!! tanıdım..

Açığa satış yapıp gelip çizip akşamda virman yaparak eldeki malı tahtaya yazmadan fiyat yükseltmek mümkündür..
    Özellikle belirsiz bir ortama girildi ise genelde böyle yapar tahta yapıcı..
    Böylece her iki yönde de pozisyon almış olur..

Yada borsaya sağlam çakacaklar dır..Çakacak da kendisi olduğundan açığa satışı da gönlünce yapıp TAŞIYORDUR...
    Bankalarda %9-10 yiyen tahta yapıcılar değildir sanırım, Tahta yapıcı yüklü açıkcı bulursa tahtayı yukarı sürer en üstten kapatma gayretine girer, endekse de bakmaz!
    Haklısınız açığa satışın ne olduğunu açığın alış yaparak kapandığını bilmeyen yatırımcı çok, bu düşüşe pozisyon alanların içinde KY de var orta ölçekli spekülatörler de var bence, çünkü açığa satış hacimleri toplamın %20-25 i boyutlarında,

İş Bankası 1 tavan daha yaparsa sene başına göre 3 katı civarına çıkmış olacak. gadasına yandığım

teşekkürler.

audentes Fortuna iuvat

Sayfa 376/1000 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •