Arama sonucu : 7998 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşc ye çakarlar mı diye aklımdan geçiyor ama sanırsam paralı birileri almış hiç gevşemedi
    Bankalardan çıkıp sanayiye dalacaklari bir seans arıyorum. Belki yarın..

2. Büyük bi laf edeyim.

Cok pis boru gibi ordinolar geldi Ereğli ye. Kolay kolay toparlamaz ve mutlaka fırsat verecek toparlamaya başlamadan diye inanıyorum.

Tabi bilinmiyor.

Ama aporttayim asla short yapmam ama o Ereğli den mutlaka uyguna alacağıma inancım tam

Rakam hedefim yok bu arada. Ama mesela 200 gunlugun altından diyelim.
     Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Bankalardan çıkıp sanayiye dalacaklari bir seans arıyorum. Belki yarın..

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Büyük bi laf edeyim.

Cok pis boru gibi ordinolar geldi Ereğli ye. Kolay kolay toparlamaz ve mutlaka fırsat verecek toparlamaya başlamadan diye inanıyorum.

Tabi bilinmiyor.

Ama aporttayim asla short yapmam ama o Ereğli den mutlaka uyguna alacağıma inancım tam

Aynı fikirdeyim. Ereğli'nin 25 civarndan fırsat vereceğini düşünüyorum. Ben almaya başladım ama, yüzde 15 zarar ne ki?! Spot sonuçta!

Düştükçe alacağım. Giderse zaten elde var..

4. Yani pişman edecek bi sirket değil.

Yani çok büyük konuşmak da doğru değil. Elimde de yok. Poz. Gereği aşağı gelse hoşuma gider diyelim değilse kimseyi etkilemek istemem
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Aynı fikirdeyim. Ereğli'nin 25 civarndan fırsat vereceğini düşünüyorum. Ben almaya başladım ama, yüzde 15 zarar ne ki?! Spot sonuçta!

Düştükçe alacağım. Giderse zaten elde var..

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Büyük bi laf edeyim.

Tabi bilinmiyor.

büyük laf etmiyeyim eregli 20 mi olur 100 mü bilemem....tek bildiğim benim ereğli bazında kazanmayacağıma inansaydım ereğli alırdım ve sonsuza dek tutardım borsaya da hiç bakmazdım

y.t.d.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •