Sayfa 486/1000 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

AK - bank 10 bandı günlük te kırılırsa bir üst kanal bandı 10.50-60 bandına yolculuk başlar.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

badem dünyasının son ciğer filmi bu ,takip ede ede buralara geldik çok şükür.
    pozisyonlarım için 2780 üstü yukarı trend bozulmadığı sürece oyunda kalacam.
    belirlediğim tahtalarda maliyete göre.
    Bizim gibİ TA cılar bak grafladı burada paylaştı.
    her akşam bize laf sokmaya gelen havlayanlar var ya bizim topiğe böyle bir hizmetimiş olmuş .
    sizin topiğe ne katkınız olmuş akşamları gelip goy goy ve sallamasyondan başka .
    graflar hedeflere yakalştı
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    laf salatası yapma forumda milletin yazdıklarını not almak dışında başka bir amacın var mı?

bir grafik bir yorum yapta görelim...

eskiden paragöz vardı herkesi takip edip senin gibi millete sataşırdı...

o kayboldu sen çıktın şimdi...

yoksa yeni hesabın mı?

viop hesabın varmı mesela...

şu anki poziyonun ne hedefin ne?
    Goygoyu boşver de cevap ver ben tutarsız biriyim yazdığımla yaptığım uymaz de beni böyle bilin de.

Bu arada 22 Temmuz yazım çok istediğin için iyisin için de sen de varsın.

".... Eleştirmek için değil öğrenmek için soruyorum. Arttıkça short yapmak doğru mudur hele böyle iyi şirketler bu kadar uygun fiyatlardayken? akcay ve desperado short diye gazladılar şimdi sesleri pek çıkmıyor.

Ben dolar düşmedikçe buralardan tl bazlı çok ucuzlama olacağını düşünmüyorum, zaten birçok holding, banka, telekomünikasyon, perakende ve savunma şirketi son 5 yıl dolar diplerinde. Ayrıca 2 saatlik ortalamalarda da olumlu hareketlenmeler mevcut. "

XU100 2500 iken yazılmış. %28 getiri var.

Bir de yıllık dolar ve borsa getirilerini de paylaşıyordun güzel oluyordu ne durumdayız acaba şu an

3.  Alıntı Originally Posted by mcornek Yazıyı Oku
    Goygoyu boşver de cevap ver ben tutarsız biriyim yazdığımla yaptığım uymaz de beni böyle bilin de.

Bu arada 22 Temmuz yazım çok istediğin için iyisin için de sen de varsın.

".... Eleştirmek için değil öğrenmek için soruyorum. Arttıkça short yapmak doğru mudur hele böyle iyi şirketler bu kadar uygun fiyatlardayken? akcay ve desperado short diye gazladılar şimdi sesleri pek çıkmıyor.

Ben dolar düşmedikçe buralardan tl bazlı çok ucuzlama olacağını düşünmüyorum, zaten birçok holding, banka, telekomünikasyon, perakende ve savunma şirketi son 5 yıl dolar diplerinde. Ayrıca 2 saatlik ortalamalarda da olumlu hareketlenmeler mevcut. "

XU100 2500 iken yazılmış. %28 getiri var.

Bir de yıllık dolar ve borsa getirilerini de paylaşıyordun güzel oluyordu ne durumdayız acaba şu an
    Yokmuş gibiler davran ..
    Temmuz ortasında 2400 xu100 de bademler kaçıyor dikkat çöküş bekliyorum 2ç bilançolar ile verecekler diyenler ralliyi YİNE bilmiş..
    Grafik çorbası başladı bak yine..

SHORT LONG..

Uzak durun...Poz açmayın..
    1 idi 2 dk önce 1.6 oldu şimdi 1.20+

Bunun neresine short long açacan da STOP olacan..

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bizim gibİ TA cılar bak grafladı burada paylaştı.
    her akşam bize laf sokmaya gelen havlayanlar var ya bizim topiğe böyle bir hizmetimiş olmuş .
    sizin topiğe ne katkınız olmuş akşamları gelip goy goy ve sallamasyondan başka .
    graflar hedeflere yakalştı
    amaçları forum sabote etmek yönetimde bunlara yol veriyor...

hiç grafik öngörü birşey yok...

mahalle karısı gibi o onu dedi bu bunu dedi...

5. 2 gündür kırmızı kırmızı yazıyorum...
    UZAK DURUN..

6. Noldu senin suyun içinde 50 tale ye, suya mı battı
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by mcornek Yazıyı Oku
    KRDMD bekliyorum ben de, bankalari biraz erken kaptirdim, ekim vade tavana da pegi short giriyorum.

XBANK 2500 gorecek mi acaba tekrar cok sert kopardi bu sefer.
    bütün sataşman bankaları erkenden kaptırıp avcunu yalaman mı?

burda hesap günlük kesilir...

her gün poz alınır hergün para cebe konulur viop topiğinde uzun vade olmaz...

3 gün sonra vade bitiyor...

short kovalıyordun en son ne oldu?

hızlı verişler var.....

Sayfa 486/1000 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •