Katkı için teşekkürler.TUCLK finansal anlamda iyi yonetilen bir firma degil. Herhangi bir platformda acin ceyreklik olarak Işletme Faaliyetlerinden Nakit Akışlarına bakin... nerdeyse hep eksi... Halbuki is yaptigi sektor o kadar guzel ve gelecege donuk onu acik olan bir sektor ki, anlamak mumkun degil
Bedelli yapmak zorundaydi, patron onunu kesmedi hicbirseyin... Bedelliyi iptal ettiler cok tepki alinca, ama bedelli olmadan bu sarmaldan nasil cikacaklar cok merak ediyorum...
Konuya katki olmasi acisindan
TUKAS, YUNSA, BRSAN,TIRE, KONTR, GESAN diyorum
TUKAS: zaten yazilmis tekrara dusmeyeyim + %80 bedelsizi ha geldi ha gelecek
YUNSA: degisen yonetimle birlikte vizyon ve hdefler degisti, firma 2022 4C ciro ve karlilik hedefine buyuk ihtimal 2C sonu ulasacak. Yatirimlari da devam ediyor
BRSAN: kullerinden yeniden doguyor diyebiliriz, yine degisen yonetim anlayisi ile ABD'de ve diger ulkelerdeki yatirimlarin 2-3 sene icerisindeki getirisi astronomik rakamlara ulasabilir.
TIRE: OLMK ile birlesiminden dogacak sinerji ve kapasite arttirimi ile gucune guc katacak
KONTR: BIST'in tek unicorn'udur bu firma benim gozumde. Yaptigi is, yil sonu ciro hedefi, 2025 ve sonrasindaki hdeflerini okudukca UV'ciyim diyen bir yatirimcinin heyecanlanmamasi mumkun degil. 2020/4C yatirimci raporu geldiginde, hadi len 2021'de nasil 500M+ ciro yapacaksini demistim... lafimi yutturdular bana, o yuzden 2022 ve sonrasi icin guvenim tam
GESAN: zaten yeterince dillendi anlatmaya gerek yok, lakin benim esas bekledigim gelisme istiraki olan Europower'in halka arzi. Gesan arz edilmeden onceki degerlemeden cok cok yukarda su anda ederi ve bu GESAN'a da itici guc etkisi yapacaktir
Burda tek tek ciro/karlilik/yatirim haberlerini yazsam cok uzayacak, sirketlerin KAP haberlerinden yada sosyal medyada #hissekodu ile zaten bircogu onunuze dusecektir.
12 ay icin hedeflerim:
TUKAS: XXX (bugun kapanis 14,40)
YUNSA: XXX (bugun kapanis 31,88)
BRSAN: XXX (bugun kapanis 40,04)
TIRE : XXX (bugun kapanis 26,00)
KONTR: XXXX (bugun kapanis 151,30)
GESAN : XXX (bugun kapanis 51,80)
Hepsi de güzel beklentili şirketler.
Yer İmleri