Sayfa 343/751 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon
Arama sonucu : 6008 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Holding A.Ş.

1. Ak- işc- tskb tavan

2.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Banka mağdurları olduk
    Bankalar tarihte sanayi ye göre hiç bu kadar ucuz olmamıştı.. Birileri iyi hareket çekti. Rasyolarla hareket eden büyük para.. Garanti nin çağrısının bitmesini bekledi sonra roket.

3.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Banka mağdurları olduk
    https://twitter.com/finansvekonomi/s...mKApEopAgWDesg

Sabah denk gelmiştim. Güzel bir rapor

4 üye var topikte sadece ziyaretçi kalmamış)
    Güzel günler yakındırrr
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

6.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    ben de püskevit diyorum, geçen seneki ekim-kasım-aralık aylarındaki turco ya benzettim. 4 altında trcas toplarken kimse yüzüne bakmıyordu..halay:

Kademeli geçiş planlıyorum ama orta uzun vade yatırım.::

7.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    https://twitter.com/finansvekonomi/s...mKApEopAgWDesg

Sabah denk gelmiştim. Güzel bir rapor
    Tamam ama bu durum zaten bayadır böyleydi, bu 2 ayda ne oldu da banka alasıları geldi, üstelik gelen yeni düzenlemeler hep olumsuz gibi görünürken.

Bu sabah BloombergHT'de bankaların yükselişinin neden akla yatmadığına dair açıklamalar vardı, YouTube'a yüklensin paylaşacağım.

Bu gönderdiğiniz linkte Enerji sektöründe de Brezilya'ya kıyasla baya düşük ağırlıkta görünüyoruz. Darısı enerjinin başına diyelim

8.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Tamam ama bu durum zaten bayadır böyleydi, bu 2 ayda ne oldu da banka alasıları geldi, üstelik gelen yeni düzenlemeler hep olumsuz gibi görünürken.

Bu sabah BloombergHT'de bankaların yükselişinin neden akla yatmadığına dair açıklamalar vardı, YouTube'a yüklensin paylaşacağım.

Bu gönderdiğiniz linkte Enerji sektöründe de Brezilya'ya kıyasla baya düşük ağırlıkta görünüyoruz. Darısı enerjinin başına diyelim
    Money+ spekülasyon= moneypülasyon 😂

Ağustos ayında gelen para bildiğiniz “ trader” parası gibi… Bakalım altından ne çıkacak

Sayfa 343/751 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •