Sayfa 433/615 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533 ... SonSon
Arama sonucu : 4917 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1.  Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    Onu bukadar rahat hareket ettiren yabancı fonların ülkeden nerdeyse çıkmış olması o nedenle eli çok rahat ky alımı pek umrumda değil zira alan satıyor gücü belirli paraya ihtiyacı var

İkinci rahat hareket ettiren telegram daki zübükler önce ufak ufak gruplar kuruyor Ufak dediklerim de 1000 yakın sayıları var satılan lotları ky realize etmesini bloke ederek yıllarca büyük umutlarla ölü balık gibi beklemesi buda patronun işine geliyor zaten genelde patronun adamı bu tayfa sonra ky dostu diye dolanır bu dolandırıcı tayfası...

Siz bakmayın muhalefet ayaklarına patronun düzgün bir şekilde işi olsa enflasyon değerleme ve amortisman giderleri ni adam gibi açıklar da bilirsin neyimiz nekadar

Tek diyebileceğim bu kağıdın 3 haneli olması gerektiği halka açık oranı %19 olacak dolar bazında BIST deki en ucuz hisse olacak borcu neredeyse olmayacak da bu hisse burada olacak şunu asla unutmayın ecyat 18 TL iken biz 9 larda idik işin trajikomik yanı ecyat bile hâlâ ucuz [emoji6]

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu telegram grubu için yazmak istedim uzun zamandır takip etmiyorum aslında telegrami da telefondan sildim .Neyse gelelim Erdi midir nedir bu adamın telegram zubuklugune 2 mi oldu 3 mu oldu eczacı 8.9 açıktı sonra 5.9 a indi o zaman bu adamların cezacilara çalışması manaliydi ama hala ve ayni şekilde devam ediyorlarsa manalı değil zaten insanlar o gün bu kağıdı alarak cezacilara ucuz finansman sağladılar bugün isler değişti simdi en kısa zamanda geri alamazlarsa yaptıkları oyun çöpe gidecek ben cezacı olsam bu adamlarla muhatap bile olmam o kadar ayağa düşmem ama operasyonu yöneten genç ve cezacı nin z kuşağı ise o zaman olabilir , her koşulda su an telegram da bu soytarılık devam ediyorsa bu kez zararına devam ediyor demektir .Zira yol bitti. Şahsi kanaatim hatalı olabilir buradaki herkes hata yapan insanlar zira bu kâğıtta uzun vadeci olmak ne bilirseniz bilin bi şey bilmediğimizin bir kanıtı kendimi dışarıda bırakmıyorum alınganlık olmasın .Ben dahil.

2. Hayat ne garip bir tarafa gerçekler diğer tarafa hayaller konulunca doğası gereği insan hayallerin peşinde oluyor gerçek umrunda olmadan hayaller onu mutlu ediyor

Ky yatırım yapacak olduğu zaman kendini akıllı görüp keriz sikkeler gibi hisseder lakin bu yatırımcı piskolojisi değildir

Yatırım yapacak ky finansal okur yazar olmalı çevremde gördüğüm ky kitlesinde en az %90 ne olduğu belli olmayan kağıtlarda takılmış vaziyette gider beklentisi ile bekliyor bunların içinde polis doktor avukat öğretmen tanıdığım çok insan var nekadar uyarsanda fayda etmiyor ky kendini çok ama çok akıllı sanıyor. Aslında Türk toplumunun temel dinamikleri ardında bir konuyu anlamadan dinlemeden her konuyu çok iyi bilirim anlarım fikri yatar işin aslı böyle olmadığını zaman içerisinde anlar ama uyarmak nafiledir

Gelelim bizim ecil meselesine çok güzel gidecek bu yalan defter değeri ile yıl sonunda muhtemelen 1 altına inecektir tahmin ediyorum bu 0,70 altında olacaktır

Yani patron istemesede yıl sonu bu kâğıt 20 rakamları rahat geçebilir bu tahminim ama gerçek bir değerlendirme yapar enflasyon değerlemesi de üzerine konulur ise bu kağıt için..50TL altı bile ucuz olur
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu telegram grubu için yazmak istedim uzun zamandır takip etmiyorum aslında telegrami da telefondan sildim .Neyse gelelim Erdi midir nedir bu adamın telegram zubuklugune 2 mi oldu 3 mu oldu eczacı 8.9 açıktı sonra 5.9 a indi o zaman bu adamların cezacilara çalışması manaliydi ama hala ve ayni şekilde devam ediyorlarsa manalı değil zaten insanlar o gün bu kağıdı alarak cezacilara ucuz finansman sağladılar bugün isler değişti simdi en kısa zamanda geri alamazlarsa yaptıkları oyun çöpe gidecek ben cezacı olsam bu adamlarla muhatap bile olmam o kadar ayağa düşmem ama operasyonu yöneten genç ve cezacı nin z kuşağı ise o zaman olabilir , her koşulda su an telegram da bu soytarılık devam ediyorsa bu kez zararına devam ediyor demektir .Zira yol bitti. Şahsi kanaatim hatalı olabilir buradaki herkes hata yapan insanlar zira bu kâğıtta uzun vadeci olmak ne bilirseniz bilin bi şey bilmediğimizin bir kanıtı kendimi dışarıda bırakmıyorum alınganlık olmasın .Ben dahil.
    hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum

3.  Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    Hayat ne garip bir tarafa gerçekler diğer tarafa hayaller konulunca doğası gereği insan hayallerin peşinde oluyor gerçek umrunda olmadan hayaller onu mutlu ediyor

Ky yatırım yapacak olduğu zaman kendini akıllı görüp keriz sikkeler gibi hisseder lakin bu yatırımcı piskolojisi değildir

Yatırım yapacak ky finansal okur yazar olmalı çevremde gördüğüm ky kitlesinde en az %90 ne olduğu belli olmayan kağıtlarda takılmış vaziyette gider beklentisi ile bekliyor bunların içinde polis doktor avukat öğretmen tanıdığım çok insan var nekadar uyarsanda fayda etmiyor ky kendini çok ama çok akıllı sanıyor. Aslında Türk toplumunun temel dinamikleri ardında bir konuyu anlamadan dinlemeden her konuyu çok iyi bilirim anlarım fikri yatar işin aslı böyle olmadığını zaman içerisinde anlar ama uyarmak nafiledir

Gelelim bizim ecil meselesine çok güzel gidecek bu yalan defter değeri ile yıl sonunda muhtemelen 1 altına inecektir tahmin ediyorum bu 0,70 altında olacaktır

Yani patron istemesede yıl sonu bu kâğıt 20 rakamları rahat geçebilir bu tahminim ama gerçek bir değerlendirme yapar enflasyon değerlemesi de üzerine konulur ise bu kağıt için..50TL altı bile ucuz olur

Halkın geneli için söylediklerinize kesinlikle katılırım Türk milletinin egosu hic biir başka millette yok.Herşeyi biz biliriz.

Ancak su vurguyu yapayım burada bilgili , düzgün arkadaşlar yatırımcı , burada bir sorun da yok ama basta eşimiz ,ailemiz ,arkadaşlar ve hatta anne baba günün sonunda, tercihlerimizde ne kadar haklı olduğumuza değil, cebimizde kaç para olduğuna bakar , bu hep boyle oldu, böyle olacak , onu vurgulamak da istedim , dediğim gibi yanlış anlaşılmasın .

4. Yanlış anlayacak bir durum yok nedenini şöyle anlatayım Ocak ayı idi döviz tarihî zirveleri yakalamış bende bu durumda satış yapılıp şişe cam kağıdı almayı düşündüm 18 civar döviz bozdurulacak 7tl üzerinden şişe cam alınacak su eşim bana benim öyle kumarhane işleri ile işim olmaz dedi [emoji3064] ve üstelik bana çevremde insanlar bitcoin alıyor den neden almıyorsun dedi [emoji3064] maalesef TC insanlar borsadan anlama işi toplumun dedikodusu üzerinden yapılıyor bugün şişe cam nerdeyse 4 kat gitti dolar şimdi 18 TL
    Demem o ki bizim bu form dışında adam akıllı bir yatırımcı kitlesine zor ulaşırsınız biste bakış açısı tamamen ya olumsuz yada bul karayı al parayı üzerine bu özellik toplumun okumuş tahsilli kesiminde daha fazla en azından benim tespitlerim bu....

Gelelim ecile patron kıvranıyor Sabah artı açtı sonra yukarı vurdu sonrası yatayda kapattı bu arada satanı yukarıdan aldı anlayacağınız kıvranıyor şu arsa satın alma ve sermaye tavanı meselesini bizimle paylaşmak istemiyor [emoji6]
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Halkın geneli için söylediklerinize kesinlikle katılırım Türk milletinin egosu hic biir başka millette yok.Herşeyi biz biliriz.

Ancak su vurguyu yapayım burada bilgili , düzgün arkadaşlar yatırımcı , burada bir sorun da yok ama basta eşimiz ,ailemiz ,arkadaşlar ve hatta anne baba günün sonunda, tercihlerimizde ne kadar haklı olduğumuza değil, cebimizde kaç para olduğuna bakar , bu hep boyle oldu, böyle olacak , onu vurgulamak da istedim , dediğim gibi yanlış anlaşılmasın .
    hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum

5. Velhasıl kelam, bu hisse de uzun vadeci kalmakla büyük salaklık ettiğimiz çok açık, Evet salağız. Akıl yürütmelerimiz boş. Çok bilip çok yanıldık. Allahın salağı gelir büyük hisselerden alır. Hiç bir şey bilmez ve para kazanır, zamanlamayı tutturursa. Bu kadar basit. Biz hipnoz olmuş gibi burada bekleriz. Artık giden gitti. Partiyi kaybettik. Buradan avantajlı duruma geçmemiz ve salak durumundan kurtulmamız için endeks yerinde duruken x 4 yaparsa alnımızdaki salak damgası silinir. Aksi Takdirde alnımızdaki damga çıkmaz.

SALAĞIZ. EVET SALAĞIZ, SÖYLEMİŞMİYDİM SALAĞIZ.

Not: Artık ne desek boş bu paritelerden büyük hisselere geçmek de hata olur. O yüzden salak gibi bekliyoruz. Beklemeye devam.

6. Bir çiçekle bahar olmaz, ama her bahar bir çiçekle başlar...

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Dün şeref yoksunluğu nasıl yapılır onu çok güzel gördük önce basar ağamız %3,5 eksiğe son 1 saat de artı %2,5 yapar sonrası yatayda kapatır
    Adamın tüm derdi ky hisse almak

8.  Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    Dün şeref yoksunluğu nasıl yapılır onu çok güzel gördük önce basar ağamız %3,5 eksiğe son 1 saat de artı %2,5 yapar sonrası yatayda kapatır
    Adamın tüm derdi ky hisse almak

Bir bakıma iyi gibi düşünün, çünkü kar adam yeti gibi büyük ayak izleri bırakıyor.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

Sayfa 433/615 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •