Sayfa 61/80 İlkİlk ... 1151596061626371 ... SonSon
Arama sonucu : 636 madde; 481 - 488 arası.

Konu: GSDDE - GSD Denizcilik

Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    sorun bu zaten 150 endeksde 330 endekse giderken gsdde 4.50 zirvesınden 4.96 yı zorluyor .4.97 olayım mı olmayayım dıye osmanlı 1 lot alıyor belkı 2100 yılında 9 olur
    ben beklerim sağlık olsun 2 ayda 10 TL olur yeter ki piyasa istesin tabi trende olabilmek o dönemde

2. ben de bunu yazdım zaten . endeks 150 den 330 olmus ve aynı yerde . yorum yapmadım sadece olanı yazdım . goruntü piyasa su an bu değeri veriyor . doğru veya yanlış orası ayrı mevzuu

3. şirket kasadaki nakti ile dese ki ben yuzde 10 payımı gerı alıcam . örneği çok buyuk hısselerde ozellıkle arclk sıse sahol .
    zaten hıssenın yuzde 90 nı yılmzlarda piyasada taş patlasın 15 m hısse var . bı gerı alım programı nerelere goturur hısseyı . en azından gercek degerıne
    ama gel gör bugun iş yatırım blok satış yazıyor . hıssse son sekız senasın 5 inde satıs altında . ve düşük hacimle . sinşir harbi yani

şirket kasadaki nakti ile dese ki ben yuzde 10 payımı gerı alıcam . örneği çok buyuk hısselerde ozellıkle arclk sıse sahol .
    zaten hıssenın yuzde 90 nı yılmzlarda piyasada taş patlasın 15 m hısse var . bı gerı alım programı nerelere goturur hısseyı . en azından gercek degerıne
    ama gel gör bugun iş yatırım blok satış yazıyor . hıssse son sekız senasın 5 inde satıs altında . ve düşük hacimle . sinşir harbi yani
    Eski yıllarda yaptı mı?hatırlıyormusunuz.Size daha farklı sorum var bugün baktığınızda 2 yıl sonrası için gsdde,gsdho hangisi daha iyi performans göstermiş olur borsada ?uzmanlık sorusu 2 yıl sonrayı tahmin etmek.

Öz sermaye karlılığı 22/06 %42,14 21/06 %13,13 .Aktif büyüme 22/06 %178,53 21/06 %54,89 sektör büyümesi 22/06 %108,96 Gsdde denizcilik.Şirketi iyi yönetiyorlar.Işıl ışıl parlıyor fakat piyasanın görememesi tuhaf.Belki banka rallisinden çıkan akıllı para Gsdde hissesine gelir kısmet diyeyim.

6.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Eski yıllarda yaptı mı?hatırlıyormusunuz.Size daha farklı sorum var bugün baktığınızda 2 yıl sonrası için gsdde,gsdho hangisi daha iyi performans göstermiş olur borsada ?uzmanlık sorusu 2 yıl sonrayı tahmin etmek.
    bırakın ıkı yıl sonrasını ıstersenız 20 yıl gerıden bakalım. bu yılmazlarda ınanın degısen yok. devasa kayıp var . pekı ben neden gsdde deyım . sızler gıbı fınansal tablo da yer alan degısım nedenıyle. ama eskı hastalık nuks edıyor sanırım. klasık yılmazlar tahtası . en bıldıklerı ıs gıden hıssenın kafasına bedellı vurmak . bakın gsdde 187 bedellı yapıyor ve tahtadan yuzde 10 pay satarak yapıyor bunu ve bunu bılıdklerı ıcın kımse kolay kolay bulaşmıyor .
    o nedenle yılmazların tahtası rallılere hıç katılmaz en son aaa bu ucuz kaldı deyıp alınır az çok işte

bırakın ıkı yıl sonrasını ıstersenız 20 yıl gerıden bakalım. bu yılmazlarda ınanın degısen yok. devasa kayıp var . pekı ben neden gsdde deyım . sızler gıbı fınansal tablo da yer alan degısım nedenıyle. ama eskı hastalık nuks edıyor sanırım. klasık yılmazlar tahtası . en bıldıklerı ıs gıden hıssenın kafasına bedellı vurmak . bakın gsdde 187 bedellı yapıyor ve tahtadan yuzde 10 pay satarak yapıyor bunu ve bunu bılıdklerı ıcın kımse kolay kolay bulaşmıyor .
    o nedenle yılmazların tahtası rallılere hıç katılmaz en son aaa bu ucuz kaldı deyıp alınır az çok işte
    Temeli iyi olduğu sürece buradayım.Elbet piyasa görecektir fakat ne zaman görür bilmiyorum sabır diyeyim.piyasa geldiğinde patron bile karşısında duramaz düşüncem böyle.

8.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Temeli iyi olduğu sürece buradayım.Elbet piyasa görecektir fakat ne zaman görür bilmiyorum sabır diyeyim.piyasa geldiğinde patron bile karşısında duramaz düşüncem böyle.
    gecen hafta içinde konteynır ile ilgili olumsuz açıklamalar yapıldı . bunun yansıması mutlaka olacaktır . sunu belırtmeden gecmeyelım bu yuk endekslerı ayyuka gıderken dıkkate almayan gsdde duserken dıkkate alır mı ? bu soru belırısız tabı kı

Sayfa 61/80 İlkİlk ... 1151596061626371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •