Sayfa 486/616 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon
Arama sonucu : 4925 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Polho sen her kırmızı oldugunda bil ki ben senden daha fazla parça koparacagim. Her kırmızıda elimde daha fazla lotum olacak bu iş artık İNATA BİNDİ.

***YAĞIZ AT ŞAHLANDIMI DURAK DİNLEMEZ***

2. [emoji106]
     Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Polho sen her kırmızı oldugunda bil ki ben senden daha fazla parça koparacagim. Her kırmızıda elimde daha fazla lotum olacak bu iş artık İNATA BİNDİ.

***Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış. ***

3. Hayır başka bir hissem daha var o da gitmiyor. Bu devirde borsanın gitmeyenlerini bulmak da zor bişey olsa gerek. Düzeltme halinde kan gölüne dönecek bura. İsterse düzeltme 1 ay sonra gelsin bişey farketmiyor ki. Zaten dikilmiş burada bekliyor endeks 4200 olacak bu 7 olacak ee düzeltme gelince al sana 5,20

4.  Alıntı Originally Posted by Küçükandonyadis Yazıyı Oku
    Çektiler fişi

Ehh söyledik...

5.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Hayır başka bir hissem daha var o da gitmiyor. Bu devirde borsanın gitmeyenlerini bulmak da zor bişey olsa gerek. Düzeltme halinde kan gölüne dönecek bura. İsterse düzeltme 1 ay sonra gelsin bişey farketmiyor ki. Zaten dikilmiş burada bekliyor endeks 4200 olacak bu 7 olacak ee düzeltme gelince al sana 5,20
    Günaydın günaydın hayırli işler😃

6. Ve citi de ki bıyıklı fason varya o bıyıklı fason tahtacı yaveri sonunda hesaplarıma göre son malını kustu ve s olup gitti. Bugün günlerden 12 Eylül, citi nin 2 gün sonraki lot u nu not alın.

7. Bistin ralli yükselisine %15 düşüş holding endeksi bugün %4 artıda.

8. İzleme listemde 20 hisse var. 6 sı tavan. Diğerleri hepsi artı. Yalnız biri eksi acaba hangisi? Böyle bir şerefszlik olabilir mi? Temel sen de takip makip diyon hala bırak yaw bırak. Neyini takip edicen, endekse bak sen detaylardasın hala

Sayfa 486/616 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •