Sayfa 5/180 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 33 - 40 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

Alıntı Originally Posted by fb_06 Yazıyı Oku
    Bofa dun 598 bin lot satmış bugunde 540 bin lot ekside

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bu yerine koymayacak mı acaba ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    düşe kalka çıkacağız bu merdivenlerden. günlük fiyatlar yerine haftalık kapanışlara veya bilançolara odaklanılması taraftarıyım. ben öyle yapıyorum ve çok rahatım.. alıyorum malımı çekiliyorum kenara. hedef fiyat yerine hedef vade koyuyorum kendime..

azar azar günlük başka tahtalarda trade yapıp eğleniyorum. ama yatırım kısmı sıkıcı olur. eğlenceli olmaz.
    En doğrusunu yapıyorsun sn.steafan..

3. Bofa 2.5 milyon daha satarsa citinin takasında hiç mal kalmaz..dolayısıyla bofa dün ve bugün satarak kozunu oynadı..

https://www.youtube.com/watch?v=yZn70zCIt9E

bir teknosa yetkilisinin ropartajı ...pazar yeri uygulaması ile çok büyüdüklerini ...altı ayda ürün çeşitliliğinin 100 bine ulaştığını , hedefin 300-400 bin ürün çeşidi olduğunu , 3 yılda 5 kat ciro büyümesi hedeflediklerini ,onlayn müşteride de 1 milyon yeni müşteri kazanmayı hedeflediklerini söylüyorlar...ropartajın bir kesitinde beklediğimizden hızlı büyüyoruz diyorlar... demek ki piyasa buna müsait....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Döndük mü yine artı 4-5 yapıp gün sonu eksi kapanış günlerine.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Döndük mü yine artı 4-5 yapıp gün sonu eksi kapanış günlerine.
    şu citi defolup gitsin de sonra biz işimize bakalım....

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    şu citi defolup gitsin de sonra biz işimize bakalım....
    Bu son tangosu gibi. Gerçi bunlar robot danstan anlamıyorlar.

8. Sağlık olsun, bugünde böyle geçti. Yarın bankalara son bi kez daha verirler endex rahatlar bizde rahatlarız haftaya. Teknosa rallide henüz yolun başında!

Sayfa 5/180 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •