Sayfa 249/1001 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: Viop XLIV

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Hamza benden çok yaşıycan! Daha geçen hafta bist'ten bir arkadaşımı bu konuda darlayıp durdum. En son tamam ula tamam diyip yanımdan kaçtı..
    mini endex neden isteniyor sn baskara dostum ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Bence şimşek operasyonu oldu..
    Sonunda şimşek çakmayınca sessizce operasyonu söndürün dediler...
    İyi üfürürüm..
    Ama ispat edemem...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şimşek gelirse borsa çöker.....ekonomik proğram böyle kalmaz....sil baştan yüksek faiz....dolar enaz yüzde 25 düşüş yüzde 20 dengelenir....olan kime olur küçük yatırımcı meseleyi anlayıncaya kadar.....sermayeyi kaybeder....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3. Sistem anında kendini korumaya geçti,

Ahlatçı muhtemelen bir bilgi ile hareket etti ama anında teminatlar artırılarak karşıda küçük oyuncu bulması engellendi, o da muhtemelen geri çekildi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

risk arttıkca getiri artar mı piyasalarda ?
    ne kadar ekmek o kadar köfte mi yani ?

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sistem anında kendini korumaya geçti,

Ahlatçı muhtemelen bir bilgi ile hareket etti ama anında teminatlar artırılarak karşıda küçük oyuncu bulması engellendi, o da muhtemelen geri çekildi.
    sistem ahlatcının pozisyonunun karlı bir şekilde kapanması için küçük yatırımcıyı tongaya düşürmeye çalışmış olabilir mi?
    neticede sistemin torpillisi ky değil.sistem ky yi koruduysa ,kıyamet alametidir bu .

6. Hiç bir şey olmasa mutlaka bir şeyler var.

BIST'in kalitesine zarar verdi bu olay.

Küçükler sağdan soldan para bulur. Orta ölçekteki oyuncular belki silinmek isteniyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Türkiye Varlık Fonu'ndan banka hisseleri açıklaması

TVF'den konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. TVF açıklamasında, gönüllü olarak benimsedikleri Santiago Prensipleri ile uyumlu çalıştıklarını ve bu prensipler uyarınca kamuoyunu bilgilendirme, şeffaflık ve iyi yönetişim ilkelerini dikkate aldıklarını belirterek, “Bu kapsamda yaptığımız işlemleri kamuoyu ile paylaşmaktayız. Borsa İstanbul’da da banka hisseleriyle ilgili herhangi bir işlem yapılmamıştır†denildi.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Hiç bir şey olmasa mutlaka bir şeyler var.

BIST'in kalitesine zarar verdi bu olay.

Küçükler sağdan soldan para bulur. Orta ölçekteki oyuncular belki silinmek isteniyor.
    sözünün üstüne sözüm yok ariston dostum.anlamam bu işlerden .sadece öylesine söyledim işde.

Sayfa 249/1001 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •