Sayfa 138/582 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
Arama sonucu : 4655 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Ahlatcı, ne işin var bankalara gidiyorsun, sanayi al en azından temettü beklersin, böyle batmaktan iyidir. Viop kumardır kaldırılmalı.

2. #ısctr Rus ödeme sistemi MİR'i kullanmayı yaptırımların yönü netleşene kadar askıya almış

Hafta sonu MIR sistemi ile ilgili yaptırımlar konuşulmuştu... Büyük bir şey değil ama piyasa diken üstünde özellikle bankalar...

3. Bu haber iyi mi kötü mü,

İş bankası rus ödeme sistemini yaptırımlar netleşinceye kadar askıya almış.

Haberin en ilginç tarafı bunu bir devlet veya devlet bankası açıklamıyor, kısmen özel bir banka açıklıyor.

4. Mir çalışmazsa ruslardan demir çelik gelmez.

5. Bu haber 2-3 gündür var, hadi birde ben sorayım, abi siz neye bakıyorsunuz, neden bu rus banka işini kimse sorup soruşturmadı.

6. 3-4 gündür marketlerde fiyatlar aynıydı, birden şüphelendim, necmettin batırelin dolar mı geliyor diye, neyise dolar 18,3 rakamına gelmiş, rahat bir nefes aldım, doğru ülkedeyiz. akşam bir kaç şeyin fiyatı değişmiştir. alıştık.

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bu haber 2-3 gündür var, hadi birde ben sorayım, abi siz neye bakıyorsunuz, neden bu rus banka işini kimse sorup soruşturmadı.
    Ülkede yasadışı her şey normal... Hiç bir şeyin belirgin bir kuralı yok, ALLAH ne verdiyse, düşene kadar devam...

8. İş bankası belki de ilerideki büyük bir felaketten bu ülkeyi kurtarmış olabilir. Şangay beşlisine giderken, beşliği suratında yiyen bir devlet. Tabi ben devlet dururken iş bankın bu kararı nasıl aldığı kısmını çözemedim.

Sayfa 138/582 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •