Sayfa 149/582 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Dediğiniz doğru ama gidenlere bakınca az da olsa boştaki para ile al sat yapmak iyi oluyor. Lot artıyor.

Herşey güzel olacak.. Kesinlikle Ytd.
    Full portföy ile al satı kastetmiştim, ben yapmıyorum ama bir miktar para ile yapılabilir tabii... Yani full portföy ile al sat yapan insan için stres seviyesi çok yüksektir.. Gidenlere çok bakınca zaten karalar bağlarız ona da çok bakmamak lazım İSter istemez bazen bakıyoruz

Ben de yapmam.
     Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Full portföy ile al satı kastetmiştim, ben yapmıyorum ama bir miktar para ile yapılabilir tabii... Yani full portföy ile al sat yapan insan için stres seviyesi çok yüksektir.. Gidenlere çok bakınca zaten karalar bağlarız ona da çok bakmamak lazım İSter istemez bazen bakıyoruz
    Herşey güzel olacak.. Kesinlikle Ytd.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

3. Şimdi 2-3 hafta önce demiştim, mal yazdık, o yüzden borsa ve fiyat takibi önemli. Benim için. Neyise iki parça mal yazdık, ilk parçaya ait gecen hafta 2-3 bin ton mal verdiler, bu hafta ikinci gün ve mal veremediler. Ana fabrikalar fiyat yükselirken ketum davranır ve renk vermezler. Bakalım kalan 3 gün neler olacak.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Hisselerim mkk da blokede..kafam rahat..Ama Kasım'da bir de ek temettü gelirse iyi olur..[emoji2]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sn. Human01 isdmr froto gibi değil temettü dağıtma konusunda (isdmr 4 yılda bir çift sarılı veriyor yumurtayı) , beklentiniz gerçek olsun hepimiz sevinelim , money lazım.

Sn. kızıldağ izmirli firma filmaşin demir fiyatını 770$+kdv olarak revize etti , kocaeli darıcalı aynı kalite için 740$+kdv diyor 1008 tellik
    güncel fiyatlar.

6.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Sn. kızıldağ izmirli firma filmaşin demir fiyatını 770$+kdv olarak revize etti , kocaeli darıcalı aynı kalite için 740$+kdv diyor 1008 tellik
    güncel fiyatlar.
    Evet W formasyonu fiyatlarda oluyor gibi, bende az evel ereğli tarafını sordum, sipariş kasıma 710 en düşük dediler. Yassı metal baskısı yavaş yavaş azalacak. Enerji yüzünden üretmeyenlerin sayısı artıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Sn. Human01 isdmr froto gibi değil temettü dağıtma konusunda (isdmr 4 yılda bir çift sarılı veriyor yumurtayı) , beklentiniz gerçek olsun hepimiz sevinelim , money lazım.
    Bu sene bekliyorum...Ereğli yüksek enflasyon döneminde bence bu yolu seçecek tekrar.

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Bu sene bekliyorum...Ereğli yüksek enflasyon döneminde bence bu yolu seçecek tekrar.

Umarım gerçekleşir. net 2 tl verse ne güzel olur.

Sayfa 149/582 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •