Sayfa 442/610 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon
Arama sonucu : 4877 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Sanki bankalar ile çıkmış gibi düşüşde eşlik ediyor ulan Eczacıbaşı yatacak yerin yok ky ne uğraşıyon zaten hissenin %90 sende İMKB 30 tüm firmalar geri alım yaptı sen fırıldak çevirdin

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum

Sadece cuma günü değil son günlerde açılışta 4-5 kademe yukarıdan 40-50 bin lot kadar kendine sat sonrasında az daha yukarı daha sonra hep aşağıya..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    Ecilc sahip ve yöneticilerinin şirketlerinin hisse fiyatlarının daha yüksek seviyelere çıkartılması hususunda cesur olmaları gerekir. Sanırım bu konuda çok pasifler.
    Ayrıca hisse fiyatının bir süredir baskılandığını düşünüyorum. Rekabet kurulu onayı sonrasında ise baskı kalkabilir ve 25 TL ye doğru yukarı yönlü hareketlilik başlayabilir..

4.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Ecilc sahip ve yöneticilerinin şirketlerinin hisse fiyatlarının daha yüksek seviyelere çıkartılması hususunda cesur olmaları gerekir. Sanırım bu konuda çok pasifler.
    Ayrıca hisse fiyatının bir süredir baskılandığını düşünüyorum. Rekabet kurulu onayı sonrasında ise baskı kalkabilir ve 25 TL ye doğru yukarı yönlü hareketlilik başlayabilir..
    Bu adamların kimseden çekindikleri yok.Birgün çemberleri daralacak fakat o zaman kaç ky kalacak bu hissede bilemem.
    "PARA KONUŞUNCA,DOĞRULUK SUSAR."

5. Tam bir hırsızlık BIST yükseldiği zaman ona ayakmı uydurdunda düşerken ayak uydurmaya çalışıyon

hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum

Devlet yetkilileri son zamanlarda borsada manipulasyonlar yapıldığı konusunda duyumlar aldıkları ve bu nedenlede soruşturma açabiliriz demişler.Manipulasyon yapanları aramalarına ilk bu hisseden başlasalar delillere hemen ulaşacaklardır.Bu kadar açıktan uzun süre devam ediyor.Bu ülkede namuslu dürüst yatırımcının sahibi yok sanıyorum.Yazıklar olsun.Her tarafa yazalım CİMER dahil arkadaşlar.
     Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    Tam bir hırsızlık BIST yükseldiği zaman ona ayakmı uydurdunda düşerken ayak uydurmaya çalışıyon

Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

7.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Devlet yetkilileri son zamanlarda borsada manipulasyonlar yapıldığı konusunda duyumlar aldıkları ve bu nedenlede soruşturma açabiliriz demişler.Manipulasyon yapanları aramalarına ilk bu hisseden başlasalar delillere hemen ulaşacaklardır.Bu kadar açıktan uzun süre devam ediyor.Bu ülkede namuslu dürüst yatırımcının sahibi yok sanıyorum.Yazıklar olsun.Her tarafa yazalım CİMER dahil arkadaşlar.

Boyle şikayet etme yazıları görünce çok korkar hemen yükseltir , hep boyle oldu zira yaptığı pisliği çok iyi biliyor , ben ne zaman avukata gidelim desem hemen az biraz yükseltti sonra ayni hamam ayni tas , o yüzden bir avukatla şikayet edilmeli .

8. Adamlar organize suç örgütü gibi davranıyor sadece patrona kızmak da yeterli değil bu işlemi yapan memurlara da suç duyurusunda bulunulması gerekmektedir
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Boyle şikayet etme yazıları görünce çok korkar hemen yükseltir , hep boyle oldu zira yaptığı pisliği çok iyi biliyor , ben ne zaman avukata gidelim desem hemen az biraz yükseltti sonra ayni hamam ayni tas , o yüzden bir avukatla şikayet edilmeli .

Sayfa 442/610 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •