Originally Posted by
delirium
Bu ülkede her ama herşey siyasidir,politiktir. Para& siyaset ilişkisi bu kadar ayyuka çıkmışken, siyasetin paranın temerküz ettiği borsaya/ yatırıma kayıtsız kalacağını düşünmek için ya çok saf yada ağır partizan olmak gerek.
Harbi komiksiniz ya.Bir sürü spekülatör foncu tanırım alayının bu konularla işi olmaz.Siz istediğinize inanmakta yatırım yaparken istediklerinizi dikkate almakta özgürsünüz.Bu konuları ister beğenin ister beğenmeyin seçimin ertesi günü gelir konuşurum o gün biter.Benim hayatımdaki yeri bu kadar.İster inanın ister inanmayın.
Herhalde bende kendimi anlatabilme izah edebilme yetisi eksik.
Hayatımın çoğu top peşinde geçti.Abartmayayım fanatik değil ama iyi bir Beşiktaşlıyım.Fubol ile ilişkimde istanbulda bir Beşiktaş-GSRAY maçı Muhittin Boşatın bizi doğradığı gün bitti.
Bazı şeyleri bilince gerçekleri öğrenince hayata bakış açınız değişiyor. Ben bu ülkede bir çok şeyi herkesin bildiğinden farklı biliyorum.Umarım bu aydınlanmayı sizde birgün yaşarsınız.
1- Futbol
2- Siyaset hayatımda yeri yok.
Benimde anlamadığım buna neden bu kadar şaşırıyorsunuz.
Sayın Aswar paylaşımlar için teşekkürler.Sen buraya her zaman lazımsın.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 21-09-2022 saat: 13:04.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri