integralde işletim ücreti yok, komisyon onbinde 5, kendi uygulamaları yok hisse için matris mobil ve viop için de meta trader kullanıyor.
Şu da var eğer bir aracı kurum anlık ücret sunuyorsa sizden ya belli bir komisyon üstü getiri ister ya da aylık veya yıllık ücret adı altında size yansıtır. Yani aslında aldığı ücret platform ücreti. Sonuçta aracı kurumlar da anlık ücret için veri sağlayıcıya ücret ödüyor kendi cebinden verecek değil. İntegral de bu açıdan sabit ücret yerine viop tarafında belli işlem komisyonu üretmenizi istiyor ücretsiz kullanım için, hisse için de şuan sanırım kampanyaları var yıl sonuna kadar hesap açana platform ücreti yok diye. Böyle yapmaları yani sabit ücret diye bu tutarı maskelemek yerine doğrudan açıkça söylemeleri benim hoşuma gidiyor. Para çekmeyi hiç yapmadım, ama gördüğüm kadarıyla sadece Takasbank EFT ücretini yansıtıyor. Değerlendirebilirsiniz ben açıkcası memnunum. Ha yarın bi gün değişiklik olur daha uygun olan bi yerde hesap açıp virmanlar geçerim.
Yer İmleri