palanın en zor günlerinden biri...
pala gırtlak malda...
dünya kıpkırmızı...
ne bk yicem diye düşünüyor...
palanın en zor günlerinden biri...
pala gırtlak malda...
dünya kıpkırmızı...
ne bk yicem diye düşünüyor...
Yatırım tavsiyesi değildir.
AB de aşırı sağın öne çıkacağı beklenen sonuç. Özellikle AB vatandaşlarına düşen hayat standartlarının nedeni göçmenler olarak yansıtılıyor. Göçmen karşıtlığı artıyor doğal olarak. Bu göçmen ve mülteciler için adres ülkeler lazım. Aklıma bir yer geliyor ama orada şimdiden 10 milyondan fazlası doluşmuş içeri.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Bu topraklarda vatandaşlık bilinci oluşmadı. Batı Roma'da 2000 yıl önce vatandaşlık tanımı var. Bizde 3. Selim'den sonra modernleşme çabaları olmuş her ne kadar Abdülhamit döneminde kesintiye uğrasa da. Atatürk'de gelir gelmez modernleşmeye hız vererek devam etmiş ama maalesef ömrü yetmemiş.
Vatandaşlık, kişisel mülkiyet hakkı, insan hakları vs bu coğrafya da yeni fikirler. Toplasan 150 yıllık geçmişi yok.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Ereğli yi de 24 te mi gorecegiz o zaman?[emoji16][emoji16] temettü 6 TL dusersek aha sana 18...Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupa 'da hayat da pahalanıyor. bunun kaynağını da sanırım göçmenler olarak görüyorlar.
Hollanda da falan ev kirası yükselmesini bırak kiralık ev bulmada da sorun var.
Almanya da ev alayım desen 1.5 2 millon avro. Oturulabilecek ev kirası ortalama 2 bin avro.
bu sene gazı da bulamazlarsa baya çatırtı olur .
Yer İmleri