Sayfa 547/1001 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Dostum soylersem reklam olur, kem göz vardır bakar nazar olur.
    Canım benim nazar değmesin. Kem göz d.te!

2.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Dün bana biraz ukalalık yaptın , gördünmü bankalarda dibi , sen biraz toy bir oyuncusun paranın hepsiyle borsaya dalma sakın...
    Dünkü dipten %0,5 daha inmişiz XBANK'ta. Bunun için mi bu laf ? 2750 ye ineriz o zaman yazarsın hakkını veririm Paragöz.

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Dostum soylersem reklam olur, kem göz vardır bakar nazar olur.

aslında performans ölçülmesinde sadece gelire odaklanılmasına karşıyım.
    o getiriye ulaşırken aldığın risk nedir onunda layığıyla ölçülüp tartılması gerekir.
    Tabi ki standart sapmaya bakmak laxim. Ben karadüzen sordum..

4. Yarına tamm i devammj ustalar
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Tabi ki standart sapmaya bakmak laxim. Ben karadüzen sordum..
    asıl bak bi resim paylaşayım du bakiim ama başka bi başlıkda şu anket bist100 vardı burayı çok meşgul ettim.bi bakarmısınız.
    kışın dahi beklerim sn başkara dostum.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. Nuri Sevgen, vade sonu nakit uzlaşı olacak dedikodusu psikolojik baskı yaratıyor dedi.

Her bir şeye haber ve dedikodular vs deyip açıklama yapılıyor. Normal düzende piyasalar çalışıyor denmesi lazım.

Yabancılar bizde nakit uzlaşı var, siz iyi yaptınız maddi uzlaşma olmaz ise çok spekülasyon olur demişler zamanında.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Metin hocam o gün bu haftami yaw
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Nuri Sevgen, vade sonu nakit uzlaşı olacak dedikodusu psikolojik baskı yaratıyor dedi.

Her bir şeye haber ve dedikodular vs deyip açıklama yapılıyor. Normal düzende piyasalar çalışıyor denmesi lazım.

Yabancılar bizde nakit uzlaşı var, siz iyi yaptınız maddi uzlaşma olmaz ise çok spekülasyon olur demişler zamanında.

oyunun kuralının oynarken değişmesi.evde ailenle sevdiklerinle oynarken bile kural değiştirmek ne kadar gerer ortamı demi.
    Çok büyük hakszılıklar oluyor şu dünyada.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 547/1001 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •