-
Bugün bistteki o meşhur yukarı sürme kampanyasındaki viop sözleşmelerinin uzlaşma son günü
Teminat eksikleri tamamlanamazsa önümüzdeki günlerde aracı kurumlar hisseleri satma durumunda kalacaklar.
Bu olursa baya bir eksye gider bist
-

Originally Posted by
myfinans
Bugün bistteki o meşhur yukarı sürme kampanyasındaki viop sözleşmelerinin uzlaşma son günü
Teminat eksikleri tamamlanamazsa önümüzdeki günlerde aracı kurumlar hisseleri satma durumunda kalacaklar.
Satacaksa bugün bitmeyecek mi o iş? Sonraya kalabiliyor mu? Bilmedigim için soruyorum
-

Originally Posted by
YapraksızYonca
Satacaksa bugün bitmeyecek mi o iş? Sonraya kalabiliyor mu? Bilmedigim için soruyorum
viop'la işim olmadığı için net bilmiyorum ama bu gün sonuna kadar süreleri vardır, süre sonunda tamamlamazsa , ancak pazartesi satış başlar
-

Originally Posted by
myfinans
Hussler takasbanka geçti diye biliyorum, sorun çözüldü
-
Benim bir onceki mesajimi okuyabilirsiniz........

Originally Posted by
serta2
Merhaba arkadaslar,
Mevduat eslenigi %23 veya uzeri hangi fonlari onerirsiniz. Onerileriniz icin tesekkur ederim.
-

Originally Posted by
serta2
Merhaba arkadaslar,
Mevduat eslenigi %23 veya uzeri hangi fonlari onerirsiniz. Onerileriniz icin tesekkur ederim.
Kie %25 .
Ppn ve hyv %24 civarı.
Son düzenleme : paramanya; 03-10-2022 saat: 12:03.
-

Originally Posted by
paramanya
Kie %25 .
Ppn ve hyv %24 civarı.
Mevduata karşı tek fon EIB...
-
kie, ppn ve hyv yıllık getirisi %20-22 arası arkadaş o rakamları cuma günkü verilere dayanarak yazmış galiba. eib deseniz mevduatın alternatifi olamaz tamamen riskli enstruman. sabit getirilerde en yüksek getiri njr'de %25,5'a denk. evet ppf kadar yüksek güvenlikli değil ama yılda bir de %1-2 para kaybetmek beni hasta eder diyen insan ruhsal olarak zaten zayıf yapılı demektir devlet garantili mevduattan bile çıkmasın.
bu arada cuma günü parayı nasdaq ve biste geçirerek sağlam dipçilik yapmışız yav: ) bana pek öyle kolay nasibolmazdı böyle şanslar ama bakalım...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri