Sayfa 448/993 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Özgür Özel'den AKP'ye geçen Mehmet Ali Çelebi'yle ilgili şok açıklamalar

https://www.youtube.com/watch?v=pGSnlk3w6m8
    ya adama mevki, makam vermişler, normal değil mi? eyt lilere erken emeklilik, toki ucuz konut, arsa satışı, vatandaşı önce fakirleştirip sonra cebine üç-beş kuruş koymanın amacı ne? bunun sonucunda oyunu değiştirecekler olmayacak mı? adam neden ayıplanıyor? ülkesinden önce, kısa vadeli kendi çıkarlarını düşünen insan yapımız bu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,851
    Ekonomistler uyarıyor dolar ucuz kaldı diyorlar,neymis 23 olması lazımmıs ytd

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Yok artık..

İnanmadınız di mi bozgunculara?1

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    iPhone turizmi patladı

Cep telefonunda uygulanan yüksek vergi oranı, taksit sınırı ve yurtdışı ile açılan fiyat makası, alternatif yollardan tedariki patlattı. Bu yıl klonlamanın 3,9 milyonu, yolcu beraberi telefonun ise 500 bin adeti aşması bekleniyor. Yurtdışına cep telefonu alma turları düzenlenirken, pasaport kaydı için Yunan Adaları, Kuzey Kıbrıs ve Gürcistan gibi ülkelere giriş-çıkışlarda rekor kırılıyor.

https://www.dunya.com/ekonomi/iphone...-haberi-671495
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Belediye otobüsü benzinlikte sağa çekip büyük abdestine gittiğine de ilk kez şahit oldum . Tramvay ve metrolarlarda daha önce denk geldiği olmuştu .

Biz yola çıkarken düşünüyoruz araç şöförleri düşünmüyor mu acaba
    iyi de insanlık hali. Ya motor bozulduysa otobüsün içine mi yapsın.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Yok artık..

İnanmadınız di mi bozgunculara?1
    inamayın o bozgunculara
    bir halt olacağı yok.

7. Başıma çok komik bir şey geldi. Malum felçliyim birini Ankara'ya 20 yaş civarında beğendiğim bir araba almaya gönderdim. Arkadaşım onu beğenmedi başka araçlara bak dedim. Bir araba getirdi. Arabanın kapı açılmıyor direksiyon proplem, göstergelerin hiç biri çalışmıyor, vites geçmiyor kaput mili yok akü basmıyor arabanın kusursuz bir yeri yok çalışan aksam yok. Arkadaşa dedim bunun neresini beğendin de aldın. Kafadan 20 bin zarar var araba da. Çok kızgınım ona gözünü dikiyim dedim.

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Belediye otobüsü benzinlikte sağa çekip büyük abdestine gittiğine de ilk kez şahit oldum . Tramvay ve metrolarlarda daha önce denk geldiği olmuştu .

Biz yola çıkarken düşünüyoruz araç şöförleri düşünmüyor mu acaba
    Cırcır olmuştur bez bağlaması lazım benzinlik bulamaz her daim

Sayfa 448/993 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •