Sayfa 644/805 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 6439 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Ulus binasina gitmek isteyen olursa ben de gelirim eger yurtdisi santiyemde olmazsam

2.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Ortak oyle olsa Merkez ussu rusya olan enka yuzde 6 artmazdi bugun , haklisin ama Tekfendeki karin agrisi baska muhtemelen . Ben dahil bir cok kisi Gubre nedeniyle bilanco iyi gelecek diyoruz ama bilanco iyi gelecek sirket ( nerdeyse 20 piyasa gunu var ) bu sekilde fiyatlamamali. Gecmis zamanlarda bilanco iyi gelen 2/12 ceyrek var hisseyi takip ettigim surecte bi tanesi 2022/6 bi tanesi de 2021/3 ikisinde de bilanco oncesi direnisinden kotu gelmeyecegi belliydi. Su andaki bilanco hareketiyse eger 2021/12 de bi anda milyarlik insaat zarari soktuklari perioda benzer bir fiyat hareketi . O zaman da anlam verememistik sonra kokusu cikti . Gerci CEO butun karsiliklari yazdik dedi ama sirket icinde o kadar hirsiz var ki kimbilir ne dumenler cevirip adamin ayagini da kaydirmak istio olabilirler . Onumuzdeki hafta belli olur artik karin agrisi ne , yoksa su fiyatta olmasina aklim almiyor.

Bu arada sikayetinj buraya yazan arkadaslar patronlara ve yoneticilere ne kadar serefli olduklarini hatirlatmak icin guzel mailler atabilirler . Mail adresleri

ali.pandir@tekfen.com.tr ( Basiretsiz kukla )
    caglar.gulveren@tekfen.com.tr ( Peceteci )
    cahit.oklap@tekfen.com.tr ( Bas calanin yaveri )
    esin.mete@tekfen.com.tr ( Demir Lady )
    esra.tuzgiray@tekfen.com.tr ( Tekfen A haber bulten sorumlusu )
    hakan.goral@tekfen.com.tr ( Tek duzgun icraat yapan )
    mehmet.erten@tekfen.com.tr ( Bankamatik YK uyesi)
    murat.gigin@tekfen.com.tr ( Bas Calan Hirsiz )
    reha.yolalan@tekfen.com.tr ( Yalaka Reha )
    sedat.eratalar@tekfen.com.tr ( Bankamatik YK uyesi )
    sevki.acuner@tekfen.com.tr ( Kureselcilerin Ukrayna Subesi )
    simplelife@simplelifehome.com ) ( Mirasyediler )
    zekeriya.yildirim@tekfen.com.tr ( Kaktus Zeko )
    Mail adresleri burada hesap sormazsaniz daha cok soyar bizi bunlar !!! Infaaal yaratin ki birileri rahatsiz olsun

3. Bilanço sızdı algısı yaparak neyi hedefliyorsunuz
    Anlamadım
    Açıklamalar ortada
    Sebep belli
    Ama sizin yaptığınız bilanço sızdı kötü bilanço gelecek algısı..
    Yatırım tavsiyesi asla ve katiyen olamaz

4. 3 liralık un tek kalemle bir yılda 33 olsun 11 kat gitsin ..18 liralık tekfen bir yılda 36 lirayı göremesin 2 dolar bile edemeyen ve bir yılda iki kat gidemeyen bir tekfen hemde endeksin aya çıktığı zirve yaptığı bir dönemde yazık...teneke modunda sürünmeye devam..
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez . yatırım tavsiyesi icermez....KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

5. tekfen holding CEOSU ALİ AYDIN PANDIR VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve basiretsiz patronları ve SPK YÖNETİMİ İLE ÜÇLÜ BİR ÇETE GİBİ ELBİRLİĞİ İÇİNDE KÜÇÜK YATIRIMCIYI BATIRDILAR.eminimki kötü bir haber sızmıştır muhtemelen bilanço olabilir.artık şirket belini doğrultamaz bizde gözgöre göre battık. vesselam....

6.  Alıntı Originally Posted by analizz Yazıyı Oku
    Bilanço sızdı algısı yaparak neyi hedefliyorsunuz
    Anlamadım
    Açıklamalar ortada
    Sebep belli
    Ama sizin yaptığınız bilanço sızdı kötü bilanço gelecek algısı..
    Cunku her ceyrek siziyor seker kardesim !! Ararsin sirketi sorarsin o zaman millete inanmiyorsan bu dususun nedenini ogrenirsin . Bu kadar basit yani forumda insanlarin yazdiklarina itibar etmezsin o zaman .

7. Kesin bunlar Kap bildirisini bugün için hazırlamışlardı. Bunu da organize edemediler günleri karıştırdılar. Petrol zengini ülkelerde iş yapıp da, sürekli zarar yazan başka bir bir inşaat şirketi daha yoktur herhalde dünyada. Bunu beceriksizlikle bile açıklamak mümkün değil.
    Söylediklerim, yazdıklarım sadece ve sadece kişisel görüşlerimdir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. Her ne kadar portföyün %35 Tekfen olsa da burada hep Tekfen 'i öven yazılar olduğunda bazen dayanamayıp karşı yazdığım oluyor. Şirket hala ortada yönetimi de ortada CEO da ortada, kimse ne yapacağını bilmiyor. Mirasyediler de daha evvel yazdım keşke bu şirket yerine yarısı kadar bankada para kalsaydı da faizini yeseydik mealinden laflar demiyorlarsa ne olayım. Yani sürdürülebilir ve güven veren bir yapıya ulaşmak yakın gelecekte mümkün gözükmüyor. Ali Pandır bu işleri yapabilir mi ? şirkete ve göstergelere ne kadar hakim olduğu, lafını geçirip geçiremediği bu bilançoda daha iyi gözükür. Şirkete hakim olsa yeterli mi bence oda yeterli değil şirketin ufku esas önemli olan. Zor zamanlar gelir geçer ama şirket ufalmaya mı devam edecek yoksa büyümeye mi .Bizim yapmamız gereken ne sorusuna da kendi adıma %45'ini diğer güvendiğim şirketlere geçirdim şimdilik daha fazlasına elim varmadı bu bilanço sonrası daha rahat hareket edebilirim herhalde. Birde dün gördüğüm video da ceylan yerde oturmuş vaziyette arka taraftan sırtlan yiyor ama ceylan 'nın gözlerine bakarsak gayet rahat ve hiç oralı değil, 2. dünya savaşı sırasında gaz odasına yollanan Yahudiler 'in de kendilerini avutmaları sanırım doğamızda olan ve hormonların etkisi ve beynimizin bize oyunu ile mümkün oluyor. Olayı yok hükmünde kabul ediyorsun, sonumuz hayırlı olur inşallah diyorum.

Sayfa 644/805 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •