Sayfa 580/1002 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    tefasta benim tanıdığın tek şort fonu ekf'dir. dünya piyasaları yükselirken kaybetmez hatta faize yakın getirir. piyasalar düşerken bu uçar. nasdaq 19k yaktığında geçmeyi planladığım fondur gelecekte. ha longda da kazansın her şekilde kazansın diyorsan öyle birşey dünyada hiçbiryerde yok: ) boşuna arama. olsaydı o fonu yönetenler zaten yatırım şirketi kurup mesai yapma ihtiyacı duymazdı kendi çuvalla para kazanırdı. dünyadaki gidişatı tahmin edip o dönem yükselecek doğru fonları kendin seçmek zorundasın. ha çok kazanç olmasa da olur diyorsan ortalarda gitmeye çalışan rpd bak.
    Fonun adında bir hata olabilir mi? Ekf kira sertifikası fonu.

2.  Alıntı Originally Posted by SNOOPY Yazıyı Oku
    Fonun adında bir hata olabilir mi? Ekf kira sertifikası fonu.
    ben kira serifikası fonu değil demedim ki. 3 aydır takip ediyorum fonun tek fonksiyonu piyasalar düşerken kazanmak başka bir işe yaramıyor.

3. kira sertifikası dediğimiz nedir? siz bunların gerçekten franchising, araba veya emlak kirasından kazandığı parayı buraya yansıttığına inanıyormusunuz? tüm dünyada her türden kira fiyatları alev alev yanarken. hayır bir de zarar yazıyor bazen yani kira nasıl zarar yazar? kiracı evde onarım yaptım diye üstüne para mı alıyor?: )

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    kira sertifikası dediğimiz nedir? siz bunların gerçekten franchising, araba veya emlak kirasından kazandığı parayı buraya yansıttığına inanıyormusunuz? tüm dünyada her türden kira fiyatları alev alev yanarken. hayır bir de zarar yazıyor bazen yani kira nasıl zarar yazar? kiracı evde onarım yaptım diye üstüne para mı alıyor?: )
    Fon kurmak güzel iş.valörsüz fonlardan bile az veren bir kira fonu.

5.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    kira sertifikası dediğimiz nedir? siz bunların gerçekten franchising, araba veya emlak kirasından kazandığı parayı buraya yansıttığına inanıyormusunuz? tüm dünyada her türden kira fiyatları alev alev yanarken. hayır bir de zarar yazıyor bazen yani kira nasıl zarar yazar? kiracı evde onarım yaptım diye üstüne para mı alıyor?: )
    Helal borçlanma araçları

6.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Helal borçlanma araçları
    aynen. bunlarla avunan zihniyet de biliyor aslında gerçeği, öbür tarafta sorarlarsa bana faiz yok dediler ben de aldım derim sınavı geçerim hesabı yapıyor: ) tanrıyı mı kandıracaksın adam. herneyse, içeriği belirsiz olduğuna göre ben de adını şort fonu koydum gitti, ben de ekönömistim varmı: ) abd böyle kapatırsa ekf yarın güzel getirir açın görün. önemli olan fonun içeriği değil bence, neye nasıl tepki verdiğini anlamak. kalkıp fonun yönetim giderini bile inceleyen, kap bilgilerini hatmeden insanlar..benim anlayışımın dışında yani.

7. Yurtdışı fonlarından takip ettikleriniz var mı? özellikle nasdaq teknoloji ağırlıklı fonlar düşünüyorum

Bunların stopajı nasıl oluyor? Hem dövize hem de dolar bazın kar olursa, ne şekidle olur?

8.  Alıntı Originally Posted by celalcaner Yazıyı Oku
    Yurtdışı fonlarından takip ettikleriniz var mı? özellikle nasdaq teknoloji ağırlıklı fonlar düşünüyorum

Bunların stopajı nasıl oluyor? Hem dövize hem de dolar bazın kar olursa, ne şekidle olur?
    Tefasa teknoloi yazın sayısız fon çıkacak.
    En meşhuru AFT'dir.
    Karın %10'u stopaja gider. TL olarak hesaplanır.

Sayfa 580/1002 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •