Sayfa 444/582 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

Sn. ric hrc fiyatları mayıs-2022 den günümüze %51 düşmüş , aynı dönemde ereğli %27 düşmüş usd bazlı , bire bir fiyatlama olmamış . Acaba ereğli daha da aşağılara mı gidecek yoksa ey hrc ne halin varsa gör ben artık düşemem mi diyecek.

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Size de söyledim ikinci bir hesap açın EREGL hesabına bakmayın diye. Ben diğer hesapta KONTR SASA takılıyorum. EREGL kısmına bakmıyorum bile moral bozmamak için.

Madem demir çelik bedava konut fiyatları niye düşmüyor. Bütün dünyada enflasyon uçarken demir çelik fiyatı niye düşüyor? Yeni bir meteor mu bulundu çelik oradan mı çıkarılıyor.

Saçma sapan bir dönem altın nasıl sunî olarak düşük tutuluyorsa diğer metaller de baskılanıyor. Zamanı gelince de hiçbirini tutamazlar. Enflasyonist ortamda her şeyin baskılanması bir yere kadar. Yakın dönemde negatif petrol fiyatı gördük saçmalığın daniskası o yüzden şerbetliyiz.
    İşte tam bu dediğinizle karları aktarıp fiyata takılmıyorum. Bir yerde patlayacak. Ytd.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

3.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Sn. ric hrc fiyatları mayıs-2022 den günümüze %51 düşmüş , aynı dönemde ereğli %27 düşmüş usd bazlı , bire bir fiyatlama olmamış . Acaba ereğli daha da aşağılara mı gidecek yoksa ey hrc ne halin varsa gör ben artık düşemem mi diyecek.
    Şahsi düşüncem arada ki farkın enflasyon kaynaklı oluştuğu, yani enflasyon olmasa idi Ereğli ve İsdemir çoktan şu an ki fiyatlarının %24 altında işlem görürdü. İlaveten enflasyonun halen tüm canlılığıyla ortada olduğunu unutmayalım. Özetle piyasa geneline dair olası gevşemelerde belki kısa soluklu geri çekilmeler yaşayabilirler ancak kalıcı düşüşler beklemiyorum ben.

Elbette fırınlardan kapanan olur ve satışlar düşer şirket karlılığı yerlere serilirse durum değişebilir.

Her halükarda takip etmemiz gerekiyor, temettü yatırımcısı olsak da olmasak tda bu böyle. Zaten enflasyon belimizi büküyor birde temettü verimi düşer ya da kuşa dönerse durum mevcuttan daha da çirkinleşebilir.
    Az insan çok huzur

4. Ereğli şu kadar artacak diyenlerle iddaya giriyorum! Olmazsa onlar bana ödeyecek olursa ben onlara! Olursa zaten hisseler var kazanacağım, olmazsa da onlardan parayı alıp yine kazanacağım!

E bizim de bir şekilde yolumuzu bulmamız lazım değil mi? Short açtım say 😂 elimiz armut toplamıyor…

2023 için yeniden değerleme %122,9 olarak belirlendi

6.  Alıntı Originally Posted by memoli1953 Yazıyı Oku
    2023 için yeniden değerlendirme %122,9 olarak belirlendi
    Anlamadık memoli bey?

7. Ben de sasa’ dan ufak ufak fonlara geçiş yapıyorum. Ereğli bildiğimiz gibi. Dün az yükseldi. Bugün verdi. Mart’ a kadar böyle gider.

Yatırımcılara sabırlar dilerim.

8.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Anlamadık memoli bey?
    Anladım….
    Teşekkürler

Sayfa 444/582 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz