Sayfa 731/748 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1. Bana göre bilanço güzel, favök gayet iyi. Şirketi inceleyin ve kararlarınızı kendiniz verin.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Bilanço açıklayan şirketlerin hisselerini aşağıya çekmek borsa'da moda oldu...
    klasik spek kafası hakim borsada maalesef...
    Tahta sahipleri istedikleri maliyete ulaşana kadar mal toplar ve hisseyi öyle yukarı sürer. Bu bütün hisselerde böyle

3.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Bana göre bilanço güzel, favök gayet iyi. Şirketi inceleyin ve kararlarınızı kendiniz verin.
    Toaso da halen duruyor musun abi ?
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

4. Üçte birini yolladım ve bu hisseye ekleme yaptım.

5.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Üçte birini yolladım ve bu hisseye ekleme yaptım.
    Ben sasa'yı sattıktan sonra yine aldım biraz ve yine yükselişte... Bugün postalarsam belki tekrar buna yönelebilirim ama henüz karar vermedim... sasa çok şişti... şelale olacak diye korkmuyorum dersem yalan olur...

6.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Ben sasa'yı sattıktan sonra yine aldım biraz ve yine yükselişte... Bugün postalarsam belki tekrar buna yönelebilirim ama henüz karar vermedim... sasa çok şişti... şelale olacak diye korkmuyorum dersem yalan olur...
    Borsada elbette risk her zaman var. Ama riskleri göze almadan da para kazanılmıyor. Ben bilançosu iyi sağlam şirketleri tercih ediyorum. Riski de minimumda tutmuş oluyorum

7. İnsan parayı kazanırken asıl hisseyi alırken kazanıyor. Çok hızlı uçan ve şişirilen hisseden kaçarım

8.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Borsada elbette risk her zaman var. Ama riskleri göze almadan da para kazanılmıyor. Ben bilançosu iyi sağlam şirketleri tercih ediyorum. Riski de minimumda tutmuş oluyorum
     Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    İnsan parayı kazanırken asıl hisseyi alırken kazanıyor. Çok hızlı uçan ve şişirilen hisseden kaçarım
    Görüş ve düşünceleriniz için teşekkür ederim abi... Allah bol kazançlar nasip etsin...

Sayfa 731/748 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •