Sayfa 488/747 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. yeni ülke meksika. Şirket blancos pleso

Hola amigo. Como estas ? gracias por elegir

Şimdi bu noktada minikyatırımcı hocam gracias demesi gerekiyor
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

2.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    yeni ülke meksika. Şirket blancos pleso

Kg olarak bi MACY'S değil ama ikeadan fazla yine . Yeni bir anlaşma olabilir takip etmek gerek.

Blancos Pleso'nun müşterileri Walmart, Ikea, soriana, chedraui, bodega aurrera, wool worth, la comeri fresko , the home store, milano, bedbath & beyond
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

3. Hedef 16 lira.İlk giriş 55 kuruş.
    Facebook:Erkan Katircioglu

4.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Kg olarak bi MACY'S değil ama ikeadan fazla yine . Yeni bir anlaşma olabilir takip etmek gerek.

Blancos Pleso'nun müşterileri Walmart, Ikea, soriana, chedraui, bodega aurrera, wool worth, la comeri fresko , the home store, milano, bedbath & beyond
    Üstadım yatırımcılık nasil olur gerçekten bunun dersini veriyorsunuz burada.

Herkes tekstil sektörü yok şöyle kötü böyle bitti derken, burada sizin verilerinizle nispeten rahat bir sekilde bilançoyu bekledik hep beraber.

Gerçekten gönülden bir tebriği ve alkışı [emoji122][emoji122][emoji122] fazlasıyla hak ediyorsunuz. Saygılar...

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    yeni ülke meksika. Şirket blancos pleso

Güzel haber teşekkürler yeni ülkelere yelkenler açılıyor şirket yönetimini de tebrik ediyorum şirket bu gelişmeleri bildiği için yeni yatırımlara başladı bence

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Üstadım yatırımcılık nasil olur gerçekten bunun dersini veriyorsunuz burada.

Herkes tekstil sektörü yok şöyle kötü böyle bitti derken, burada sizin verilerinizle nispeten rahat bir sekilde bilançoyu bekledik hep beraber.

Gerçekten gönülden bir tebriği ve alkışı [emoji122][emoji122][emoji122] fazlasıyla hak ediyorsunuz. Saygılar...

Estağfurullah sayın hocam bu düşünceniz beni çok onore etti

Saygılar

7.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Güzel haber teşekkürler yeni ülkelere yelkenler açılıyor şirket yönetimini de tebrik ediyorum şirket bu gelişmeleri bildiği için yeni yatırımlara başladı bence
    Ben de öyle umuyorum. Bu arada saat zabaan 4'ü sayın hocam

8.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bank off dünkü aldığını veriyor. Çok onemli degil o bugun 9.50 den satar yarın 10.50 den alir. Sonucta adamlarin işi bu.

Biz faliyetlere odaklanmaya devam. Son ceyrekte kur sıçraması olmazsa zarar yazma ihtimali yok ama yeni res finansmanindan dolayi döviz borcunda artis göreceğimiz kesin gibi.

Bank off amca dun dediğim gibi yukarıdan almaya başladı. Dün 9.30 ort. ile 923 bin lot satmıştı, bugün 10 ort ile 575 bin en iyi alıcı.

Daha önce bu filmi çok gördüğümuz icin artik saşirmiyoruz.

Sayfa 488/747 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •