Sayfa 581/1019 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Viop XLV

1. ForeksHaberTürkiye
    @HaberForeks
    ·
    5d
    Fitch: Türk bankalarının refinansman riskleri makro ekonomik dengesizliklerde artışla birlikte daha da yükseldi

bankalar bu haberden dolayı salmış olabilir...
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. SASA HEKTS ampül gibi tavandalar..
    Devammmmmm...

Yarın sabah hiç bişi olmamış gibi 0.80+ açar 1 saat içinde yüzde 2 + yapar yine.
    Devammm

3. tepeye vurmus hacımde guzel bankaları kaldırıp gıdıyor ımajı vermıs gıbı bu pını atıp yarın muhtemelen eskı tecrubeler pek ısıe yaramasa da yuzde 1 artı cıvarında bol testereyle 464 altına kayıp yavas yavas mal vermesı senaryosu olabılır
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

4. Brüt hacimin net hacime oranı çok yüksek. Bence gün içi dönüyor olay. Genelde yatırımcıya yönelik çok araştırma vs oluyor ama day trader için çok klavuz yok.

Bizim piyasada sabah hızlı yükseliş olması normal, day trader sabahtan almasın diye yüksek açılıyor sonra olaylar gelişyor, akşam hesap kesiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bist'in bu kadar yükselmesini stratejik bir hata olarak değerlendiriyorum. Çünkü, global piyasalar düştü ve ucuz hale geldi.

Aslında Bist'i sat, ABD'yi al stratejisi için müthiş fırsat sunuyorlar ve bunu değerlendirenler de olacaktır.

Ben bile ABD den temettü hisseleri ve ETF'ler baktım ve seçtim. Büyük fonlar hayatta kaçırmaz bu fırsatı diye düşünüyorum.

YTD.
    https://www.youtube.com/watch?v=kFLxuaWyQmg

YABANCI VE ALTIN FONLARININ ZAMANI YAKLAŞIYOR

Tuncay Turşucu
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurta uydum 300 gayme bağış yaptım seramiğe. Bütün kazandığım parayı yedi deyus. Neyse en azından cimri demezler.
    Puahhaa
    Bana uyarsan fakir kalırsın Ayasofya abi geçen hafta kontürleri karlı verdik diye sevinirken şuan keşke vermeseydik diye hayıflanıyoruz, kontr bugün de tavan yapmış ya

Suyun içinden yazıyorum.

Bu seramik hankisi Ayasofya abi yarın tahtacısını dövelim
    Hamdım Piştim Yandım

7. Bist 100 endeksi bugün % 0.25, yükseldi (4668), toplam günlük işlem hacmi 168 milyar 395 milyon tl oldu

8. Zor ama guzel gundu.. Spotta cok hacim yaptim koms cok odedik korku cosku hersey vardi portfoyde tavanda vardi devre kesende... Kismett

Sayfa 581/1019 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •