ForeksHaberTürkiye
@HaberForeks
·
5d
Fitch: Türk bankalarının refinansman riskleri makro ekonomik dengesizliklerde artışla birlikte daha da yükseldi
bankalar bu haberden dolayı salmış olabilir...
ForeksHaberTürkiye
@HaberForeks
·
5d
Fitch: Türk bankalarının refinansman riskleri makro ekonomik dengesizliklerde artışla birlikte daha da yükseldi
bankalar bu haberden dolayı salmış olabilir...
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
SASA HEKTS ampül gibi tavandalar..
Devammmmmm...
Yarın sabah hiç bişi olmamış gibi 0.80+ açar 1 saat içinde yüzde 2 + yapar yine.
Devammm
tepeye vurmus hacımde guzel bankaları kaldırıp gıdıyor ımajı vermıs gıbı bu pını atıp yarın muhtemelen eskı tecrubeler pek ısıe yaramasa da yuzde 1 artı cıvarında bol testereyle 464 altına kayıp yavas yavas mal vermesı senaryosu olabılır
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Brüt hacimin net hacime oranı çok yüksek. Bence gün içi dönüyor olay. Genelde yatırımcıya yönelik çok araştırma vs oluyor ama day trader için çok klavuz yok.
Bizim piyasada sabah hızlı yükseliş olması normal, day trader sabahtan almasın diye yüksek açılıyor sonra olaylar gelişyor, akşam hesap kesiliyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
https://www.youtube.com/watch?v=kFLxuaWyQmg
YABANCI VE ALTIN FONLARININ ZAMANI YAKLAŞIYOR
Tuncay Turşucu
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Hamdım Piştim Yandım
Bist 100 endeksi bugün % 0.25, yükseldi (4668), toplam günlük işlem hacmi 168 milyar 395 milyon tl oldu
Zor ama guzel gundu.. Spotta cok hacim yaptim koms cok odedik korku cosku hersey vardi portfoyde tavanda vardi devre kesende... Kismett
Yer İmleri