eregl den sonra sasa da kutsal kağıtlar ligine girdi...
eregl den sonra sasa da kutsal kağıtlar ligine girdi...
Yatırım tavsiyesi değildir.
"Abdalın dostluğu köy görününceye kadar" diye atasözü var.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yahu burada Sasa ve hektaşa sabahtan beri vuruluyor da, son bir yılda yatırımcısına %500 üzeri getiri sağlamış. Üç beş taban yese ne olur yaniyatırımcısında hiç akıl yoktu da nasıl aldı bu %500 getiriyi acaba?
bir hissede vatan millet sakarya vatan haini fetöcü gibi kelimeler geçiyorsa eninde sonunda patlıyor...
örnek hubvc hissesi...
20-30 kat götürdüler boşa aldılar...
bundada bir hesap vardı vatan millet sakarya ayağına işi bitirdiler...
hisseyi satmadım demek bişey ifade etmez...
diğer taraftan vadeliden short açmadıgını nerden bilicez...
Yatırım tavsiyesi değildir.
yok hocam ya , gülşenin eski bir şarkısı... ayıplı sahneler mi izliyorsun 70'li yeşilçam yıllarından ... ahahah heytttyttt yaş kaç ? ahlak kalmadı toplumda huppaaaaa
gece gece, gül gibi uyuyan yılanı uyandırdın ... bak şimdi ... küçük hamza denizaltı teleskopu gibi arayışta... buralar daha akşamüstüsünden akşama margarinlemedi EST 15:50 ...
https://youtu.be/icZ-OlVSvb4
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
'' mancınığını hayaline göre uzat '' bu benden başka bir yerde yazmaz...
hem nurcana hem gülcan a ima olmasın diye opel' e binmedik evet.... iki opeller akrabalıkları falan bilmiyorum biri tarkanın bi şeysiymiş onu da bilmiyorum . benim bildiğim gülcan olanı daha çok . şark bülbülü...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri