Enda enerjide bir kavga var. D*****n kuyruğu da kopmak üzere.Bir tarafta A grubu paylara sahip iş adamları. Diğer tarafta % 30 civarı B grubu paylara sahip büyük ortak Verusa. SPK nın A payların imtiyazını kaldırın isteği var. Aksi halde halka arz tehlikede. A grubu paylar yönetimde söz sahibi ama onlarda çok parçalı bir yapıda ve birlik yok. Verusa ise hem işlerin yürümediği ve hemde halka arzın tehlikeye girmesi nedeniyle iptalden yana. Bu konuda SPK kararı bekleniyor. Olumlu çıkarsa A grubu mahkemeye gidecek. Mahkeme sonucuna kadar bundan Verusa olumlu etkilenir düşüncesindeyim.
1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...
1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...
Gayet sakin ve kontrollü... Tahta sahibi, fiyatı yavaşça 161,8 Fibo. ya kadar çekip 13 Lot ile 113,60 ı gösterdi (şimdilik !) ve oradan tahtayı tekrar kaldırdı (şimdilik !)...
60 dk. lık grafiğimden izleyebildiğim kadarıyla...
Yer İmleri