Sayfa 731/1019 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Viop XLV

1. en son kalan 9,42 maliyetli halkbankalrı 10,48 satıp tr borsasındaki tüm pozisyonları bitmirmiş oldum...

full nakit

Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    piyasanın londra kontrolüne geçmesi 2003 sonrasıdır, ala ala ele geçirdiler piyasayı, sonrası malum- rezillik.. her not haberi insider oynanır, her bloomberg terminal haberi insider, her yüklü ordinoda front run, bi de her şeyi kitabına uydurur orrsp çocukları, güya makro görünüm neyi gerektiyorsa öyle oluyor havasında, oysa rezilliğin daniskası

2000 zirvesine kadar farklıydı, yerlilerin elindeydi, ve şimdi yine 90lara döndük..
    90lar piyasası nasıldı, hatırlayan var mı ?
    Bunu bilsen sen bilirsin..Ben 99 dan beri takip ederim, ama öncesi ancak kitaplardan.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Cuma moodys mi var
    Var.. Yılın son değerlendirmesi..
    Memento mori

SPOT kapanış, yukarılara taşıyıp sonrasında mal yedirdiler gibi geldi! Garanti Yatırım da en iyi alıcıyken alıcı geldikçe malı yedirmiş ve en iyi satıcılardan olmuş! gerçi bir çoğu karşılıklı işlemler!

5. Bıst 100 endeksi bugün %1.54 yükseldi (4854), toplam günlük işlem hacmi 151 milyar 599 milyon tl oldu

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İyiki bankalara şort açmamışım, yoksa feci ütecekmiş
    Endekis şort devam, artık gademeli olarak şortluycaz, yabcak bişi yok
    Donunu anahtarını alırlar bak demedi deme

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    en son kalan 9,42 maliyetli halkbankalrı 10,48 satıp tr borsasındaki tüm pozisyonları bitmirmiş oldum...

full nakit

Sen dolara koşarsın şimdi …
    Ya da faize

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    Düzeltme beklemiyorum, bu seviyeleri delip geçmesi lazım yükselişin devamı için. yoksa ikili tepe görür teknikçiler sell başlar. kontrollü borsada yukarı devam.

go go go.. tar tar tar..
    Herkesin gördüğü ikili tepeyi göz göre göre yedirmezler hocam..hazır mazotu da almışız gelsin 5000.

Bozkurt tak long tuşunu yerine pala alacaklı çıkar bu işten.

GO GO GO
    TAR TAR TAR..

Sayfa 731/1019 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •