DJI iyi gidiyor 34.100 -200 üzerinde kaldıkça 2. kanal üst bandı 35.700 civarı. Bunu da izlemeye devam.
DJI iyi gidiyor 34.100 -200 üzerinde kaldıkça 2. kanal üst bandı 35.700 civarı. Bunu da izlemeye devam.
İniş çıkış düzeltme adına ne dersen olabilir. Genel olarak hem enflasyonist ortam hem seçim atmosferi dolayısı ile Nisan Mayıs aylarına kadar temkinli ve seçici olarak izlemeye devam gibi ortam.
Sonrasında emtialara odaklanırız bir müddet.
Şimdi düşüş dersek olmaz. Yeniler korkarlar. Onlar daha hayatlarında hiç bişey görmemiş ceylan gibiler. Kulakları çınlasın borsacı bi abimiz öyle derdi yeni gelenlere ceylanlarım diye. Kendiside timsah olur bu arada. Severim zevkle izler takip ederim. Eğer buraya bakma şansımız olurda görürse, sevgiler saygılar abi.
Biz ne travmalar yaşadık. Bir günde %20 tavan olup ardından birde %20 tabanı yaşadığımız. Hatta ardı ardına 3 taban yediğimiz günler Hey gidi günler heeeey.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
GP bunu takibe devam etsin.
Hekes in bakış açısı farklı tabi ama ben 32 yıllık borsa maceramda kimseyi yem olarak görmedim, battık ,çıktık kendi çabamla bir şeyler öğrendim uygulamaya çalışıyorum işte.
Neyse yarın ola hayır ola diyelim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dileyelim.
Yer İmleri