Geçen iyi parti ekonomiden sorumlu başkan yardımcısı Yılmazi dinledim. Veriler net değil tahmin ediyoruz dedi. Ve tahminleri çok çok üstünde şuan bize söylenen rakamlardan.
Geçen iyi parti ekonomiden sorumlu başkan yardımcısı Yılmazi dinledim. Veriler net değil tahmin ediyoruz dedi. Ve tahminleri çok çok üstünde şuan bize söylenen rakamlardan.
Bugün QNB FB da çalışan kızın yanına gittim. 7000 TL maaş çalışmayan çekip gitsin demişler. Kızda eninde sonunda beni çıkaracaklar tazminatımı alır öyle giderim diyor. Hatta Katarlı patron Türkiye gibi ülkede 13 bin çalışan çok bu bankaya azaltın demiş.
Millet nekadar RTE yi severse sevsin millet nekadar RTE den nefret ederse etsin tek bir gerçek var; seçimden sonra RTE kalırsa hiper enflasyonu dibine kadar yaşarız temerrüde düşeriz. Muhalefet gelirse sıkı para ve maliye politikası ve IMF nin şartları yüzünden ezilip gideriz. Kim kazanırsa kazansın seçimi değişmeyecek tek şey var adamlarin 20 sene yiyip içtiklerinin hesabını bu millet ödeyecek. Nerde görülmüş cahil toplumların refah içinde yaşadığı. Cahil toplumlar bir avuç azınlığın refahı için yaşamaya mecbur. Memlekette bilim yok sanat yok fikir yok spor yok hiç birşey yok. Sözde biz bu toplumun okumuş kesimiyiz akşama kadar go goo go tar tar. Badem aşağı badem yukarı.
Bist100 ,4 haftada 4000 e yakin yere vurmazsa ayip eder...vob 5530 iken 29 kasımda yazıldı....😁
Kayıtlara geçsin.. Eğer o olursa bilinki ABKA zengin olmuştur...olmazsa fakirliğe devam..
kendi payıma söyleyim dışarı adım atmıyorum ama çalışmıyorumda bu maaşları (7bin-10bin) kendi payıma söylüyorum ahlak, şeref ve haysiyet açısından uygun bulmuyorum daha da ağır konuşmayayım orta gelir fakir olmuş durumda hayatınızda markete gidip temel gıda fiyatlarından ürkülen alınamayan bir dönem gördünüz mü ? zor görürsünüz bu kadar büyük nüfuslu olup bu kadar köklü bir ülkede bunların olması çok ciddi rahatsızlık verici bu seçim için saçılan paralar inanılmaz büyük bir yük ve uzun süreler ceremesini çekeceğiz gibi gözüküyor. En önemlisi ise umut kalmadı hakikaten hiç kalmadı
Yorum ve düşünceler yatırım tavsiyesi değildir.
Bu sıra çok dikkatimi çekiyor
Şirketler hisse satmaya başladı
Tekfen Holding #TKFEN
📍Ali Nihat Gökyiğit, bugün 40₺-40,58₺ aralığından 875.000 lot sattı.
📍Ali Nihat Gökyiğit’in, şirketi Ali Nihat Gökyiğit Yatırım Holding ile birlikte Tekfen’deki toplam payı %14,97’e geriledi.
Yer İmleri