Sayfa 590/919 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Ben de asla öyle düşünmedim Sn.Yıldız Tozu. Siz bu şirketin çok eski bir yatırımcısısınız ve şirketi gayet iyi tanıyorsunuz. Herkes fikrini beyan ediyor ve bence farklı tezler her zaman tartışmaya değer katar. Herkes aynı fikirde olsa tartışmanın ve forumların anlamı kalmaz.

Şirketle ilgili güzel gelişme ve satışlar oluyor son dönemde. Bunun hisse fiyatına yansımasını dört gözle bekliyoruz. Son bir haftadaki düzeltme-geri çekilme böyle bir bilanço açıklayan şirketlerde son dönemde pek de görmediğimiz bir durum. Diğer hisseler, piyasadaki lot sayısına bakılmaksızın hakettiği yere kadar (hatta çok üzerine) ilerlerken bu hissede aşağı devre kesmeler, oynaklıktan kaynaklı kredili işlem yasakları, RSI soğutmalar vs. gibi durumların olması, henüz 3. çeyrek dahi fiyatlanmamışken, tamamlamayan 4. çeyrek bilançosunun fiyatın içinde olduğu değerlendirmelerinin olması, alıcı-satıcı kurumların hergün aynı olmasına rağmen fiyatın yükselişe devam etmemesi (hatta geri çekilmesi), kredili işlem yasağı sayesinde hisse fiyatını daha kolay belirlemek üzere işlem hacminin düşürülmesi, düşen işlem hacmiyle hisse fiyatının yükselişinin durması gibi birçok olay hisse fiyatını uzun süredir baskılayan etkinin devam edip/etmediğine yönelik şüphe, hatta endişe oluşturuyordu. Hisse devir işleminin gerçekleşmesiyle, hisse fiyatı üzerindeki baskının devam etmesine bir gerekçe kalmamıştı aslında. Netaş'tan sonra sıra piyasadaki lotlar mı sorusu da pek akla gelmiyordu. Olmasın tabi ki, böyle bir şeye hiçbir şirket yöneticisi tenezzül etmesin. Ama her ihtimali de değerlendirmek lazım. Ayrıca, hissenin belli oranlarda piyasadan toplandığını teknik analizle anlamanın mümkün olduğunu düşünmüyorum. Takas analiziyle de anlamak mümkün değil bence. Zaten hergün alan-satan aynı kurumlar. Piyasa haricinde de çağrı yapılarak piyasadaki lotlar toplanabiliyor bildiğim kadarıyla. Ve son 3 aylık fiyat ortalaması esas alınıyor yanlış hatırlamıyorsam. Yani hisse fiyatı hakettiği değerin ne kadar altındaysa bu iş o kadar mümkün. Tekrar söylüyorum, bu konuda hiçbir bilgim yok ve daha önce hiç aklıma gelmeyen bir ihtimali değerlendirdim sadece.

2. Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

3. Bunlar yeni mi eski mi?
    https://teslabilgi.com/kron/
    https://synaxtech.com/blog/what-is-t...-does-it-work/
    https://www.elko.by/kron-singleconnect

Birde burada er alan Kripto Algoritmaları yazıyor.... Ulen şurdan birsey yakasalar süper olur.....

Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

4. Son düzenleme : Yıldız Tozu; 29-11-2022 saat: 21:43.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.

5. Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.

6. Gartner 68.

7.  Alıntı Originally Posted by Mao Yazıyı Oku
    Gartner 68.
    Doğru tespit edebildiysem, yeni eklenen değerlendirme ABD'den bir enerji şirketi. Hissenin düşüş yaşadığı bu son dönemde hiç Gartner yorumu düşmemesini (yükselişte sık sık değerlendirme düşmesi sebebiyle) ilginç bulmuştum. Yarın hisse fiyatı yükselirse daha da ilginç bulurum olayı.

8.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Doğru tespit edebildiysem, yeni eklenen değerlendirme ABD'den bir enerji şirketi. Hissenin düşüş yaşadığı bu son dönemde hiç Gartner yorumu düşmemesini (yükselişte sık sık değerlendirme düşmesi sebebiyle) ilginç bulmuştum. Yarın hisse fiyatı yükselirse daha da ilginç bulurum olayı.
    Hisse fiyatı ile için ilgililik durumum tamamen kayboldu öyle beklentilere girdim ki bazı durumlardan ötürü zerre umurumda değil fiyat, artık yıl kapanış fiyatı ne 2023 kapanışı ne olacak şeklinde merak etmeye başladım isterse 58 deki 60 kuruşluk boşluğu kapatsın isterse kilit tavan yapıp 10 lira boşluk bıraksın ticari göz ile gördüğümü düşündüğüm şeyi yanlış görmüyorsam beklediğim tuhaf gelişmeler beklediğimden erken olacak gibi hadi hayırlısı yıl sonu kapanışı beklemeye gidiyorum ben.

Sayfa 590/919 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •