Espri yaptım bir yerde okudum hoşuma gitti. Teşekkür ederim. Deniz hocama sormuştum cevap vermiş. Tansu Çiller ile bu dönemi kıyas etmiştim. O zamanki şirket borcu hane halkı borcu devletin borcu mukayese edilmeyecek kadar azdı demiş. Ben anladım.
Espri yaptım bir yerde okudum hoşuma gitti. Teşekkür ederim. Deniz hocama sormuştum cevap vermiş. Tansu Çiller ile bu dönemi kıyas etmiştim. O zamanki şirket borcu hane halkı borcu devletin borcu mukayese edilmeyecek kadar azdı demiş. Ben anladım.
TVF,Kardemir hissesi almak için anlaşmaya varmış!!!
TCMB: Kasım'da enflasyondaki gerilemeyi enerji ve temel mal grupları sürüklerken, aylık bazda gıda grubu fiyat gelişmeleri öne çıktı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bütçe görüşmelerinde kafasından yaralanan İYİ Partili Hüseyin Örs yoğun bakımda tedavi altına alındı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Başına yediği darbe sonrası durumu iyi değildi. EKG çekildiğinde kalbin durma aşamasından bir önceki aşama olan kalp ritminde bozulma olduğunu gördük. Hastanede ilk müdahale yapıldı. Vekilimizin kalbi elektroşok ile çalıştırıldı. Yapılan müdahale kalp ritminin geri döndürülmesi için yapıldı. Buna olumlu yanıt verdi. Ancak hayati tehlikesi devam ediyor. Şu anda uyutuluyor.
Son durum bu şekilde.
Acil şifalar diliyorum.
Yer İmleri